Tal fra følgende afstemningssteder: Asminderød, Fredensborg, Humlebæk, Baunebjerg, Hørsholm, Usserød, Rungsted, Grønnegade, Vallerød, Karlebo, Nivå, Ullerød, Brønsholm og Niverød. Opdateret kl. 22:77 Optalt: 100 % Stemmeprocent: 88.7 % Stemmer: 40.525

Fredensborg Kommune har nu opgjort tallet for indkomne brevstemmer her til Folketingsvalget 2015. Der er afgivet 2422 brevstemmer fra stemmeberettigede borgere i Fredensborg Kommune.

 

Socialdemokraterne i Fredensborg Kommune indbyder til Grundlovsmøde fredag den 5. juni kl. 10.00 ved tangen på Nivå Havn, oplyser byrådsmedlem Per Frost henriksen (A) på sin Facebook.

Fredensborg Kommune meddeler at man fra nu af har mulighed for at brevstemme til Europa-Parlamentsvalget og folkeafstemningen om EU’s fælles patentdomstol den 25. maj 2014.

Her den nye konstitueringsaftale for Fredensborg Kommune – underskrevet af samtlige ni partier i det nye Byråd. Desuden har vi en kommentar fra Borgmesteren optaget i nat på Rådhuset i Fredensborg. På billedet ses Thomas Lykke Petersen ankomme til rådhuset sammen med Per Frost Henriksen, med aftalen i hånden.

 

Socialdemokraties byrådsmedlem Hans Nissen kalder valgdagen for en fantastisk dag, med masser af vælgere på Humlebæk hallens valgsted, hvor han var valgtilforordnet. Her var der en helt utrolig stemmeprocent på over 74.

Det nye byråd, med forbehold for fintælling, samt top 10 listen over flest personlige stemmer:


Nu er alle valgsteder optalt i Fredensborg Kommune. Mandatfordelingen ser såldes ud:

Lyt til indslag med Hans Nissen, der var valgtilforordnede i Humlebæk Hallen. Det er optaget live på Radio Humleborg ved 19,20 tiden. Her til aften, hvor vi sender live valgradio fra Rådhuset i Kokkedal. Senere på aftenen havde vi besøg af kommunaldirektøren.

alogoSøndag eftermiddag holdt Socialdemokraterne opstillingsmøde til det kommende valg.

Forsamlingen lyttede til kandidaternes budskaber, der især kredser om at fortsætte den sikre kurs i byrådsarbejdet, hvor nøgleordene samarbejde, resultater og åbenhed går igen.


I denne sektion af Humleborg Online, vil vi bringe artikler, der vil være relateret til det forestående Kommunalvalg, som holdes tirsdag den 19. november 2013.

Radio Humleborg har siden stationen begyndte sine udsendelser i 1988, altid dækket kommunal valget med live radio til langt ud på aftenen og natten med. Det forventer vi ligeledes at gøre denne gang. Vi har allerede sat kryds i kalenderen.


 

Dansk Folkeparti Fredensborg har haft opstillingsmøde og valgt fire kandidater.

Spidskandidat nuværende byrådsmedlem Flemming Rømer fra Humlebæk. Derudover opstiller Palle Hallas Andersen fra Nivå, Kim E. Jensen Kokkedal og Kenneth Hillestrøm Nivå.


Radikale Venstre har valgt kandidater til kommunalvalget i november. Dette skete på et velbesøgt opstillingsmøde.

Her havde alle menige medlemmer af Radikale Venstre i Fredensborg Kommune mulighed for at stemme på deres foretrukne kandidat. I første omgang blev de seks første pladser udfyldt. Den øvrige del af listen vil blive forøget yderligere de kommende måneder.