I oktober sætter Fredensborg Bibliotekerne og Nivå Nu fokus på demokrati med en række arrangementer og et valgmøde. Der bliver mulighed for at høre foredrag, tale med lokalpolitikere, se udstillinger om demokratiet og udforske demokratiets muligheder, når Fredensborg Bibliotekerne og Nivå Nu går i demokrati-selvsving i oktober.

Esrum Sø Rundt afvikles søndag d. 27 august 2017 - for 46. gang. Der forventes mere end 3000 deltagere igen i år og der er lagt op til en løbefest som tiltrækker mange motionsløbere, eliteløbere samt børn og unge.

Ved Fanklubbens bestyrelsesmøde den 20. oktober 2016, blev det besluttet at opløse klubben, af flere årsager, men den væsenslige er at man ikke længere har den samme kraft og motivation, til at så i spidsen for arrangementer som man har gjort det i mere end 35 år, det fortæller bestyrelsesmedlem Ole Sørensen i en meddelelse udsenst til klubbens netværk.

I weekenden deltog mere en 3000 personer ved det store løbestævne Esrum Sø Rundt, og i den kommende weekend ligger området igen asfalt til et løb, denne gang på to hjul. Det er motionscykelløbet Kongeløbet, det er arrangeret af Rotary, Humlebæk-Nivå sammen med Pedal-Atleterne i Fredensborg.

Mere end 3000 løbere og motionister deltog søndag den 28. august 2016 i Fredensborg Atletik Klubs traditionsrige løb, Esrum Sø Rundt. I år var de vært for 45. gang.

På onsdag er der pokalkamp i fodbold mellem FBI og Helsingør - kom og støt op. Kampen starter kl. 17.30 og er 2. runde i  DBU pokalen 2016/17.

Esrum s rundt 2 2013På søndag når Fredensborg Atletik Klub er vært for det 45. Esrum Sø Rundt løb, er der visse trafikale forholdsregler som man bør tage højde for, men tilslkuere er mere end velkomne og gågadens butikker holder åbent med gode tilbud.

Esrum Sø Rundts 45 års jubilæumsløb har udfordringer for løbere i alle aldre. Du kan nyde en dejlig løbetur eller bruge en af de lange ruter til at afpudse formen før et halv- eller helmaraton.

Verdens bedste FIFA-spiller Mohamad Al-Bacha bliver den 21. maj budt velkommen af borgmester Thomas Lykke Petersen.

Fredensborg Atletik Klub hjælper dig med at blive en bedre løber…

Vi starter nye begynderhold op mandag den 2. Maj.

Kokkedal har fået en verdensmester i computerspillet FIFA. Det er den 17-årige Mohamad Al-Bacha, der natten til onsdag kæmpede sig til sejren ved FIFA Interactive World Cup, der blev afviklet i New York.

Ungfredensborg og Nivå Nu inviterer alle unge i Nivå til at kæmpe om titlen Nivåmester i indendørsfodbold.

Det foregår i hallen ved Nivå Skole Nord fredag 22. januar.

 

Søndag den 13. september fra 11 til 13 skal den nye kunstgræsbane på Fredensborg Stadion indvies.