Fredensborg Kommunes jubilæumsgave til H.M. Dronningen er fem flotte bænke, som er placeret fem steder i kommunen. Nu skal den sidste bænk indvies i Humlebæk søndag d. 4. december kl. 10:45 – 11:30 ved monumentet Oktober 1943 på Peder Mads Strand.

Fem flotte bænke i bornholmsk granit er kommunens gave til Hendes Majestæt Dronningen i anledning af 50-års jubilæet som regent. Bænkene bliver placeret fem forskellige steder i kommunen til varigt minde om jubilæet. 

Lørdag den 30. april 2022 bliver H.K.H. Prinsesse Isabella konfirmeret i Fredensborg Slotskirke. Konfirmationen finder sted klokken 12.00 ved kongelig konfessionarius, biskop Henrik Wigh-Poulsen, og efterfølgende fejres Prinsessen privat af familie og venner.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 18. april 2021, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. På programmet i dag er 2. del af 40 år i Kongehuset - et foredrag med fhv. kammertjener Anker Andersen.

Lørdag den 15. maj 2021 skal H.K.H. Prins Christian konfirmeres i Fredensborg Slotskirke. Konfirmationen finder sted klokken 15.00 ved kongelig konfessionarius, biskop Henrik Wigh-Poulsen.

I mange år, har det været en fast og stor tradition af Fredensborgerene samles til fakkeltog når H.M. Dronningen flytter ind på Fredensborg Slot om foråret. I 2020 blev det aflyst og nu viser det sig at man heller ikke i år kan gennemføre traditionen. 

Foto: Frederik Sivertsen, Youngsters©️Ti ungdomsbesætninger fra hele landet deltog i denne weekend i stævnet Youngsters, der er Danmarks første ungdomsligastævne inden for sejlsport. Sejladsen finder sted ud for Sletten Havn i Humlebæk, og lørdag overværede H.K.H. Kronprinsen til vands dele af stævnet på tætteste hold.

To håndlavede havebænke i asketræ blev fredag overrakt til H.M. Dronningen i Fredensborg Slotshave. Bænkene er Fredensborg Kommunes gave i anledning af Majestætens 80-års fødselsdag.

Fra fredag den 24. april 2020 har Kronprinsparret sammen med deres fire børn taget residens i Kancellihuset ved Fredensborg Slot, hvor Deres Kongelige Højheder vil opholde sig i de kommende måneder.

To unikke håndlavede havebænke i asketræ i et smukt klassisk design er Fredensborg Kommunes gave i anledning af H.M. Dronningens 80 års fødselsdag den 16. april 2020.

Fredensborg Lokalhistoriske Museum der er er Fredensborg Kommunes kulturhistoriske museum, har netop åbnet op for sæsonen 2020 . Museet har 5 faste udstillinger, samt en årlig særudstilling. I år hedder særudstillingen ”Kongelige billeder 1963 til 1973”. Billederne er taget af den lokale pressefotograf John Stæhr.

Så er det igen tid til at hilse på Hendes Majestæt Dronning margrethe og ønske hende velkommen på Fredensborg Slot. Kom og vær med til en festlig og stemningsfuld aften torsdag den 12. marts, når der traditionen tro arrangeres et fakkeltog.

Årets sidste dag kan fejres foran Fredensborg Slot, når borgerforeningen i Fredensborg inviterer til nytårstale på storskærm fra kl. 17.00