Foto: Frederik Sivertsen, Youngsters©️Ti ungdomsbesætninger fra hele landet deltog i denne weekend i stævnet Youngsters, der er Danmarks første ungdomsligastævne inden for sejlsport. Sejladsen finder sted ud for Sletten Havn i Humlebæk, og lørdag overværede H.K.H. Kronprinsen til vands dele af stævnet på tætteste hold.

To håndlavede havebænke i asketræ blev fredag overrakt til H.M. Dronningen i Fredensborg Slotshave. Bænkene er Fredensborg Kommunes gave i anledning af Majestætens 80-års fødselsdag.

Fra fredag den 24. april 2020 har Kronprinsparret sammen med deres fire børn taget residens i Kancellihuset ved Fredensborg Slot, hvor Deres Kongelige Højheder vil opholde sig i de kommende måneder.

To unikke håndlavede havebænke i asketræ i et smukt klassisk design er Fredensborg Kommunes gave i anledning af H.M. Dronningens 80 års fødselsdag den 16. april 2020.

Fredensborg Lokalhistoriske Museum der er er Fredensborg Kommunes kulturhistoriske museum, har netop åbnet op for sæsonen 2020 . Museet har 5 faste udstillinger, samt en årlig særudstilling. I år hedder særudstillingen ”Kongelige billeder 1963 til 1973”. Billederne er taget af den lokale pressefotograf John Stæhr.

Så er det igen tid til at hilse på Hendes Majestæt Dronning margrethe og ønske hende velkommen på Fredensborg Slot. Kom og vær med til en festlig og stemningsfuld aften torsdag den 12. marts, når der traditionen tro arrangeres et fakkeltog.

Årets sidste dag kan fejres foran Fredensborg Slot, når borgerforeningen i Fredensborg inviterer til nytårstale på storskærm fra kl. 17.00

Forfatter Poul Smidt har skrevet en bog om, den oversete Kong Frederik den 8. - Den udkommer til februar, men forinden kommer han i lokalhistorisk forening tirsdag d. 8. oktober kl. 19:30, og fortæller om bogen og kongen. Det sker i Dagcenter Lindehuset i Jernbanegade i Fredensborg.

Rigtig mange mennesker var mødt frem, tirsdag den 23. april for at byde Hendes Majestæt Dronning Margrethe et godt forår. Traditionen tro mødtes man på Fredensborg Station og gik i samlet flot gennem gågaden med fakler. Hør her Borgmesteren og Dronningstaler.

Kom og vær med til et festligt fakkeltog fra Fredensborg Station til Fredensborg Slot for at ønske Hendes Majestæt Dronningen velkommen til slottet.

Hvert år holder Dronningen nytårstale den 31. december kl. 18.00, hvor talen transmitteres direkte på tv, i radio og på internettet. Nytårstalen holdes traditionelt fra Dronningens modtagelsesværelse i Christian IX's Palæ på Amalienborg. Men i år holder H.M. Dronningen nytårstalen på Fredensborg Slot.

Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen aflægger i sensommeren officielt besøg på Færøerne sammen med deres fire børn i dagene 23.-26. august 2018 med Kongeskibet Dannebrog.

Rosendåb på Fredensborg

Prins Henrik æres med ny rose