600 udvalgte husstande og virksomheder i Kvistgård får tilbud om gratis tilslutning til TDC's fibernet. Husstande og virksomheder i de udvalgte områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til TDC's fibernet på tdcfiber.dk.

"TDC har forbundet Danmark i 136 år, og vi vil bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Kvistgård. Fibernet er fremtidens bredbånd, og vi vil gerne bidrage til det digitale Danmark ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser til glæde for borgere og virksomheder," siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC.

Takker man ja til tilbuddet, vil adressen blive tilsluttet TDC's fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et bredbånds- eller tv-abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement med det samme.

"I de områder, hvor vi ruller ud, er bredbåndsmulighederne præget af forbindelser på kobbernetværket, hvor de tilgængelige hastigheder er begrænsede. Vi oplever en massiv stigning i efterspørgslen efter hurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning opnår man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen," siger Henrik Leu Christiansen.

Med en tilslutning til TDC's fibernet er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Der er mere information om fiberudrulningen på tdcfiber.dk - hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.