Nordsjællands-MGP-for-udviklingshæmmede afvikles lørdag den 2. marts i Fredensborg Hallen , med gratis adgang for alle interesserede. Sidste år vandt Bredegaard, så forventningerne er store igen i år.

Deltagerne ved melodi grand pirxet kommer fra de sociale tilbud Spuc, Trekløveret, Værkstederne ved Rudeskov, Bofællesskabet Solskin og Blindecenter Bredegaard.

Det er Fredensborgs Blindecenter Bredegaard, som står for arrangementet, i det at de løb af med sejren i 2018. Her blev Nordsjællands-MGP-for-udviklingshæmmede holdt i Gjethuset. 

Der stiller 2 - 3 deltagere op fra hvert sted. Der har i forvejen været holdt indledende MGP´er, lige som man kender det for fra "rigtige" MGP og så mødes man så i Fredensborg Hallen ved den endelige finale.

Der er adgang for alle interesserede ved arrangementet og der er gratis adgang. Desuden vil arrangementet blive åbnet af viceborgmester i Fredensborg Kommune, Ulla Hardy-Hansen og arrangementet bliver kædet sammen af en konferencie.

Lyt til interview med Lars Kongesø fra Blindecenter Bredegaard, som her fortæller om Nordsjællands-MGP-for-udviklingshæmmede 2019