Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 18. september 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken.

I denne udgave af Morgenkrydderen er der følgende indslag:

- Budgetforlig i Fredensborg Kommune: Vi snakker med Bjørn Svensson (bileldet) der fortæller hvorfor at Enhedslisten har valgt at stå uden for budgetforliget og at partiet stiller med deres eget budget.

- John har været en tur i Dageløkke Skoven, for at finde ud af hvad projektet ’"Sund i naturen" går ud på. Her fik han en snak med Anne-Lene Haarklou Hansen fra Fredensborg Kommune.

- Kurt har været til Fredensborg Slotsmarked 2022 og derfra bringer vi en stemningsreportage.

- Så har Kurt besøg i studiet af Fredensborg Jazzklub, der i oktober starter efterårssæsonen. Det sker i nye lokaler i Fredensborg Glof Klub og det tyder på at der bliver fuld hus til Doc Houlind´s Revival All Stars.

- IT ekspert Leif Jensen har igen gode råd og nyheder fra IT verdenen i Cybervejret og så har Daniel igen de seneste lokale nyheder fra vores eget nyhedsmedie humleborg.dk

 

Morgenkrydderen er tilrettelagt af Kurt Kammersgaard og er nu tilgængelig som podcast her, på itunes og en wi-fi radio nær dig. Eller i apps som mereRadio og tunein.