Radio Humleborg benytter sommerferien til at bringe en lille håndfuld temaudsendelser med lokalt præg. Vi byder på foreningsportræt, politiker-samtale og historier fra den kolde krig.

Søndag den 10. juli kl. 19.00 bringer vi en udsendelse om Asminderød Grønholt Jagtforening. Formand Peter Hammershøj gæster studiet for at fortælle om foreningen og om de tilbud som foreningen har inden for jagt. Samtidig har han forenings første protokol bog med. Bogen er fra 1939 og han fortæller lidt anekdoter fra protokollen.

Det er Søren Hybschmann der er vært på programmet, som også indeholder musik i jagttemaets tegn.

Søndag den 17. juli kl. 19.00 bringer vi en En time om Per Tærsbøl. Per er forhenværende borgmester i Helsingør Kommune og mangeårig isenkræmmer. Desuden er han et kendt ansigt i bybilledet. Det er John Macko der har lavet samtalen med Per Tærsbøl og som krydderes med musik der også har rod i Helsingør.

Søndag den 24. juli kl. 19.00 er der så en time om Raketbasen i Gunderød. Her arbejdede John Macko i mange år. Han fortæller om sig selv, sit arbejde på raketbasen og baggrunden for raketbasens formål under den kolde krig. Det er Daniel Jørgensen der har John i studiet og indslaget blandes med temarelateret musik.

Radiostationen arbejder på at der kommer et par ekstra tilsvarende udsendelser de efterfølgende uger i samme tidsrum.

Radio Humleborg sender på FM 104,3 MHz samt på DAB+ i Nordsjælland. Radiostationen kan også aflyttes som streaming på de fleste radio-aps og hjemmesiden humleborg.dk samt på mereradio.dk Der sendes lokalradio mandag til fredag kl. 18-20 lørdag og søndag kl. 09-20

Billedtekst: Søren Hybschmann og Peter Hammershøj i studiet på Radio Humleborg.