Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Flere af Radio Humleborgs støtteforenings medlemmer er ramt af bankernes store gebyrer.

Vi taler om de medlemmer, som ikke benytter netbank og selvbetjening.

Flere medlemmer har med beklagelse meldt sig ud af støtteforeningen, også medlemmer som har været med fra starten i 1990, da Radio Humleborg var nyetableret.

 

Medlemskontingentet har igennem en lang årrække var uændret, nemlig 50,- kr. for enkeltpersoner og 80,- kr. for en husstand.

 

Flere af LYDENs medlemmer er nemlig blevet mødt med et bankgebyr på 50,- kr. for at indbetale 50,- kr. eller 80,- kr. i kontingent ved kassen i banken.

Banken har høfligt meddelt, at man i stedet bør betale via netbank på computeren.

En stor del af medlemskredsen er ældre medborgere, og her er der flere, hvor netbank ”en by i Rusland”, og et gebyr af samme størrelse som årskontingentet virker fuldstændig ude af proportioner.

 

Flere af medlemmerne har betalt kontant, f.eks. ved LYDENs jazzarrangementer i Fredensborghusene, men der er altså ganske mange, som har meldt fra efter mange år udtaler Ole Holde, der er formand for Radio Humleborg`s støtteforening LYDEN.

 

LYDEN er næppe den eneste mindre kulturelle forening i kommunen, som bliver ramt på økonomien af bankernes nye gebyrer for kontante indbetalinger. Bankernes gebyrer kan derfor gøre fremtiden økonomisk hård for foreningerne.

 

Heldigvis er der da også lyspunkter, idet et medlem, som syntes at 50,- kr. i gebyr for at betale 50,- kr. til LYDEN var helt urimeligt højt, og i stedet valgte at fremsende 100,- kr. (svarende til kontingent + gebyr) direkte og kontant til støtteforeningen. Medlemmet ringede og fortalte, at han mente, at radioen havde mere brug for pengene end banken.