24-timers Le Mans er verdens mest berømte motorløb. Der er tradition for stor dansk deltagelse og fine danske resultater. Sådan er det og bliver det forhåbentlig også i år med ialt 6 danskere på startstregen. Radio Humleborg bringer i den anledning indslag fra løbet, i det at Søren Clauding fra Motorprogrammet, er på plads, på banen for at rapporterer hjem.

Der er reelle danske vinderchancer i tre ud af de fire klasser, der i år indgår i det legendariske Le Mans race. Men det er også tvekampen mellem de to bilgiganter, Toyota og Porsche, der vandt i fjor, det ikke mindst handler om. Sidste år mistede Toyota sejren fra en klar føring det meste af løbet blot få minutter inden de 24 timer var gået.

Der var drama for alle pengene. Vi er med i Le Mans igen i år og bringer indslag her i radioen op til og direkte fra banekanten før og under det berømte motor løb, lørdag og søndag eftermiddag d. 17. og 18. juni. Vi bringer nogle optakts indslag lørdag kl. 12.00 og kl. 14.00 og så er der aktuelle indslag kl. 17.00. Søndag bringer vi Le Mans indslag søndag kl. 14.00 og 16.00.

Du kan desuden følge 24-timers Le Mans på Motorsiden.dk, hvor der weekenden igennem bringer korte opdateringer og små historier fra begivenhederne på banen.