Fredag den 24. februar 2017 kl. 17.00 bringer Jazzkanalen en speciel udsendelse til minde om netop afdøde Svend Asmussen

Udsendelsen er produceret af studievært John Macko, der selv har oplevet Svend Asmussen live. John Macko bringer i sin mindeudsendelse egne optagelser af musik med Svend Asmussen.

Svend Asmussen blev født 28. februar 1916 i København, og forlod scenen den 7. februar i år. Han var en af dansk jazz aller største violinister. Men har også medvirket i revyer og kabareter.


Senest har han optrådt med guitaristen Jacob Fischer og Aage Tanggaard.
Svend Asmussen var bror til tegneren Des Asmussen der boede i Fredensborg og så er han far til Shu-bi-dua-musikeren Claus Asmussen.

Udsendelsen bliver desuden genudsendt mandag den 27. februar kl. 12.00 – 13.00.

Nordsjællands Jazzradio
Jazzkanalen sender på FM 104,3 MHz fra Fredensborg og kan høres i store dele af Nordsjælland og har specialiseret sig i at lave jazzradio og kommer ud til det voksne publikum. Samtidig kan man i udsendelserne høre om hvad der ellers rør sig på den nordsjællandske og storkøbenhavnske jazzscene inden for traditionel jazz og der kommer lokale indslag både fra jazzscenerne og om hvad der ellers rør sig i lokalområdet, rettet mod målgruppen af lyttere.


Jazzkanalen – Nordsjællands Jazzradio, sender mandag til fredag klokken 12.00 – 18.00 på Fredensborg frekvensen FM 104,3 MHz. Og kan også høres på DAB+ Nordsjælland og som streaming på nettet – her kan man klikke ind på hjemmesiden www.jazzkanalen.dk for at lytte med.