Mandag den 19. december 2016 kl. 12.00 bringer Jazzkanalen en speciel udsendelse med det danske jazzorkester Six Foot Stompers der fornyelig var en tur i Tyskland sammen med Fredensborg Jazzklub. 

Jazzkanalens reporter John Macko deltog også i turen, og det er der blevet til en times udsendelse ud af.


I udsendelsen høres med en masse god jazz og samtaler med orkesterets medlemmer Jens Brandt og Søren Munk. Ved samme lejlighed fik John også interviewet formanden for Fredensborg Jazzklub, der er teknisk arrangør af turen, hvor også Gunvi fra jazzklubben Charles Dickens i Helsingborg var med. Der ud over vil man opleve stemning fra julemarkedet i Hamborg, der også fik et besøg.


Six Foot Stompers kan i øvrigt i år fejre 25 års jubilæum. SIX FOOT STOMPERS historie går tilbage til 1991, hvor 6 musikere med samme interesse for jazzmusik blev enige om at "stampe" et traditionelt jazzband i gang.


I løbet af de år, der er gået siden starten, er det lykkedes med swingende publikumsvenlig jazzmusik at gøre orkestret kendt både i og uden for Danmark.
Sammen repræsenterer orkestret således en musikstil, der har sine rødder i den traditionelle New Orleans- og Dixielandjazz tilsat de krydderier, inspiration fra andre stilarter giver.


Bandets medlemmer: Mogens Eghjort, trompet- Jens Brandt, klarinet- Søren Munk, trombone og vokal. Torben Junker Larsen, banjo – Keld Reenberg, bas – Torben Kousholt Mikkelsen, trommer.


Udsendelsen med Six Foot Stompers bliver genudsendt fredag den 23. december klokken 17.00 – ligeledes på Jazzkanalen.

Jazzkanalen sender på FM 104,3 MHz fra Fredensborg og kan høres i store dele af Nordsjælland og har specialiseret sig i at lave jazzradio og kommer ud til det voksne publikum. Samtidig kan man i udsendelserne høre om hvad der ellers rør sig på den nordsjællandske og storkøbenhavnske jazzscene inden for traditionel jazz og der kommer lokale indslag både fra jazzscenerne og om hvad der ellers rør sig i lokalområdet, rettet mod målgruppen af lyttere.

Jazzkanalen – Nordsjællands Jazzradio, sender mandag til fredag klokken 12.00 – 18.00 på Fredensborg frekvensen FM 104,3 MHz. Og kan også høres på YouSee kabel FM 98,8 MHz, DAB+ Nordsjælland og som streaming på nettet – her kan man klikke ind på hjemmesiden www.jazzkanalen.dk  for at lytte med.