Radio Humleborg benytter sommerferien til at bringe en lille håndfuld temaudsendelser med lokalt præg. Vi byder på foreningsportræt, politiker-samtale og historier fra den kolde krig.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 26. juni 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet indslag fra Kulturpris 2022, Sankt Hans ved Esrum Sø, Mølledag med mere.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 19. juni 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet besøg hos Hørsholm Biavlerforening, afskeds gudstjeneste i Egedal Kirke, Morgensang på Nivå Bibliotek og besøg hos Fællesværket.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 12. juni 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der blandt andet reportage fra Pinsegudstjenesten i Egedal Kirke, åbning af nærpolitistationen i Nivåhøj og fra Nivå festivallen 2022.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 5. juni 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen er der reportage fra indvielsen af Græstedgård naturområde, Morgensang i Nivå og snak med maria Montell og Tomas Villum om den kommende Jazzfestival i Humlebæk.

Jazzkanalens reporter John Macko har mødt Tomas Villum Jensen og Maria Montell der bor i de naturskønne omgivelser mellem Humlebæk og Kvistgaard. De har etableret en lokal musikfestival, der nu har været afviklet seks gange. Seneste af slagsen bliver en jazzfestival, der afvikles i dagene omkring Sankt Hans. Festivalen hedder Hopcreek, der frit oversat betyder Humlebæk.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 29. maj 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Af emner denne gang er besøg på Humlebæk Micromejeri, Nordsjællands Fjernstyrings Klub, Louisiana og Egedal Kirke.

Nu er den levende jazz tilbage i Rosenhaven i Hillerød. sæsonen begynder den 11. juni og strækker sig over de efterfølgende 9 lørdage. Søren Wiiberg og Stig Deichmann der er med i styregruppen bag arrangementer har besøgt John Macko på Jazzkanalen til en snak om årets festivalprogram.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 22. maj 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. I udsendelsen fortæller byrådsmedlem Ulla Hardy-Hansen om baggrunden for Fredensborg SocialKonservative og der er en reportage fra Fredensborgdagen.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 15. maj 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Der er bl.a. åbning af bådfarten, udstilling i Lindehuset og Ambassadørmodtagelse.

Så er der igen en ny udgave af programmet Morgenkrydderen klar som podcast. Dette er udsendelsen fra søndag den 1. maj med genudsendelse mandag den 2. maj 2022. Lyt og læs mere om hvad udsendelsen indeholder, ved at klikke på Læs mere knappen.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 24.april 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Der er bl.a. udstilling med FNYK, lokalnyehder, biblioteksnyt og censur i EU.

Fik du ikke hørt vores lokale magasinprogram, Morgenkrydderen i søndags den 17.april 2022, eller genudsendelsen mandag - Ja, så kan du høre eller genhøre den her som podcast, hvor vi har fjernet musikken. Der er bl.a. 2 x påske på programmet, så er der nyt fra Fredensborg bibliotekerne og nyt fra Dansk blindesamfund i Helsingør.