Fredensborg Kommune har ansat ny arbejdsmarkedschef.

Valget er faldet på 52-årige Birgit Bagge, der har stor erfaring med beskæftigelsesområdet og ledelse.

 

 

Birgit kommer fra en stilling som borger- og arbejdsmarkedschef i Svendborg Kommune, har været leder siden 1992, har en diplomuddannelse i ledelse og er oprindeligt uddannet som socialformidler.

Birgit tiltræder 1. juni som arbejdsmarkedschef i Fredensborg Kommune for Center for Job og Ydelse.

Her bliver hun chef for ca. 100 medarbejdere, der blandt andet varetager beskæftigelsesindsatsen for kommunens ledige borgere.

”Jeg glæder mig ikke mindst på kommunens vegne over ansættelsen og ser frem til det fremtidige samarbejde med Birgit.

Hun kommer med solid erfaring og inspiration fra en tilsvarende stilling i Svendborg Kommune og det kan jeg kun hilse velkomment.

Vi havde 31 ansøgere til stillingen, og i et stærkt felt skilte Birgit sig ud.

Jeg er sikker på, at vi med ansættelsen af Birgit kan blive endnu bedre til at hjælpe ledige borgere i job eller uddannelse, og ikke mindst tage nye livtag med de politiske målsætninger om at opnå landets laveste ungdomsledighed og styrke samarbejdet med virksomhederne.”, siger direktør for Borgerservice, Job og Velfærd Morten Knudsen.

Birgit har fra tidligere erfaringer som bl.a. afdelingschef for Forsørgelse og Erhverv i Svedborg Kommune, Social- og arbejdsmarkedschef i Egebjerg Kommune, afdelingschef i Faaborg Kommune og kommer nu senest fra stillingen som Borger- og arbejdsmarkedschef i Svendborg Kommune.

Birgit er gift og har to voksne børn, og glæder sig til at vende tilbage til det storkøbenhavnske område.

I Fredensborg Kommune afløser Birgit den tidligere chef for Center for Job og Ydelse, Kenneth Atli Andersen, der nu arbejder i Albertslund Kommune.