Stemningen var god på den solrige søndag i Hillerød Frivillig Centeret til SF Nordsjællands kandidatmøde, hvor medlemmerne kunne møde deres nye folketingskandidater. Kandidaterne opstilles sideordnet og ens i hele Nordsjælland. Rækkefølgen afgøres af en urafstemning mellem SF’s medlemmer i Nordsjælland. Afstemningen løber fra 24. maj til 13. juni 2022.

De 7 kandidater er: Jonathan Kristensen, Marianne Bigum, Marianne Stannum, Jens Skov, Peter Westermann, Silje Brynildsen og Stefan Skrubbeltrang.
På mødet fik hver kandidat mulighed for at præsentere sig selv og særlige mærkesager, og det var tydeligt, at SF til det kommende Folketingsvalg stiller med et stærkt hold, som supplerer hinanden rigtig godt.

Bjarke Pedersen, som er medlem af SFU (SF Ungdom) og storkredsens forretningsudvalg og SFU (SF Ungdom) udtaler: ”Jeg synes det er et godt og mangfoldigt hold af kandidater, som favner alle de nuancer vi har i SF. Jeg er naturligvis specielt glad for, at det også er et ungt hold. ”

På mødet kom SF’s kandidater rundt omkring det meste. Alle kandidater havde gode bud på, hvad de mener bør gøres bedre, og hvad de hver især vil kæmpe for i Folketinget. Torben Forskov, også er medlem af forretningsudvalget, fortsætter: ”Det var tydeligt, at både folketingskandidaterne og SF’s medlemmer har meget på hjerte og meget de vil forandre til det bedre. Vi er klar og glæder os til den videre debat med vælgere og medlemmer. ”