Mandag aften besluttede byrådet at fastansætte Mie Gudmundsson i den direktørstilling, som hun har fungeret i som konstitueret direktør siden den 1. december 2021.

Centerchef Mie Gudmundsson blev konstitueret som direktør den 1. december 2021 og har siden udfyldt rollen så godt, at byrådet mandag aften besluttede at fastansætte hende i den ledige direktørstilling. Her fortsætter hun med ansvaret for tre centre, som dækker områderne ældre, sundhed, handicap, familie samt kultur og fritid.

"Der var ingen tvivl i hverken ansættelsesudvalget eller byrådet om, at Mie Gudmundsson er den helt rette for os i direktørstolen. Mie har været ansat som centerchef siden 2013 og har her opnået stor respekt og anerkendelse i hele organisationen for sine resultater og ledelse. Det samme er hun på imponerende vis også lykkedes med i sin rolle som konstitueret direktør. På den baggrund var det kun naturligt at udnævne hende til direktør", siger borgmester Thomas Lykke Pedersen om ansættelsen, og suppleres af kommunaldirektør Kim Herlev Jørgensen:

"Det glæder mig, at Mie har valgt at fortsætte sin karriere i Fredensborg Kommune, hvor hun virkelig har udviklet sig som leder - både i forhold til at håndtere en effektiv drift i en kompleks organisation og stå i spidsen for strategisk udvikling".

Mie Gudmundsson glæder sig over udnævnelsen og til at få fast plads i direktørkontoret:

"Jeg har altid været rigtig glad for at arbejde i Fredensborg Kommune, og er både beæret og stolt over, at byrådet nu viser mig denne tillid. Jeg glæder mig derfor til at fortsætte det gode samarbejde med byrådet og alle kommunens dygtige medarbejdere og ledere på området".

Mie Gudmundsson er 47 år, bor i Allerød med sin mand og to børn, og oprindeligt uddannet cand. mag i dansk, historie og kommunikation, og har siden taget en master i kommunikation samt gennemført den kommunale toplederuddannelse KIOL.

Mie Gudmundsson har tidligere været kommunikationschef i Gentofte Kommune, kommunikationschef i NNF og pressekonsulent i DI.