Byrådet i Fredensborg Kommune har besluttet, at kommunens topchef Kim Herlev Jørgensen også efter den. 1. maj 2016 er Fredensborg kommunes kommunaldirektør.

Kim Herlev Jørgensen er i dag ansat på åremål frem til udgangen af april 2016.


Borgmester Thomas Lykke Pedersen siger: ”Jeg er meget glad for, at Kim Herlev Jørgensen forsætter som kommunaldirektør i Fredensborg Kommune. Han har med sin kompetence og indsats vist at være den rette topchef til at sikre kommunens udvikling mod det næste årti. Han har sammen med kommunens øvrige ledelse og vores mange medarbejdere på dygtig vis levet op til Byrådets ambitioner om en attraktiv kommune med fokus på innovation, udvikling, høj faglighed, driftsikkerhed og en god arbejdsplads.”

Kim Herlev Jørgensen udtaler: ”Jeg er meget glad for – også i de kommende år - at kunne bidrage til den fortsatte udvikling af vores kommune frem mod det næste årti. Vi er nået langt efter kommunesammenlægningen i 2007, men vi har stadig mange potentialer og kan nå endnu længere. Min motivation er derfor i top, og jeg tror på, at de spor der er lagt i samarbejdet mellem Byrådet, de mange medarbejdere og ledelsen, er et godt unikt afsæt for denne fremdrift”.

Kim Herlev Jørgensen har været ansat i Fredensborg Kommune siden 2007.
Han har tidligere blandt andet været ansat i Hørsholm Kommune også som Kommunaldirektør og inden da som afdelingschef i Kommunernes Landsforening.