politi uniformNatten til torsdag blev der kl. 02,30 anmeldt et indbrud hos et firma på Brønsholmvej i Kokkedal. to personer blev anholt.


En politibil fra Nordsjællands Politi med to politifolk var mandag ved 13-tiden, indblandet i en trafikulykke i Humlebæk.

Nordsjællands Politi efterlyser en mand i forbindelse med fangeflugt fra Hillerød Ret torsdag den 12. november kl. 14.25. Pågældende blev senere på dagen set ved Kokkedal Station.

300.000 tusinde danskere kører her til sommer afsted på kør selv-ferie, og har man en campingvogn spændt bag på, så er det vigtigt at sørge for, at den er pakket rigtigt.

Der sker fortsat mange lommetyverier i både Danmark og i udlandet.

Hvis du passer godt på, kan du nedsætte risikoen for at miste dine ting.

Markant fald i kriminaliteten i de almene boligområder i Kokkedal og Nivå er faldet markant.

En 48-årig kvinde har omkring midnat søndag mistet livet i forbindelse med en bilulykke på Helsingørmotorvejen mellem Humlebæk og Kvistgård, skriver Ritzaus Bureau.

Bødetaksterne for trafikforseelser i Europa har endnu en gang fået en tak op.

FDM giver overblikket forud for sommerens kør selv-ferie.

Nordsjællands Politi har optrevlet et organiseret hash-netværk i Helsingør. Seks personer blev anholdt i slutningen af januar, og 1185 telefonnumre kan nu sættes i forbindelse med køb af hash igennem netværket.

 

 

Ligesom andre kommuner i regionen har Fredensborg Kommune de senere år oplevet, at grupper af unge har begået kriminalitet og udvist en utryghedsskabende adfærd. Det er sket i både Kokkedal og Nivå.

I samarbejde med Nordsjællands Politi arbejder kommunen på at skabe trygge rammer for kommunens borgere, og derfor lancerede Fredensborg Kommune sidste år en Exit-strategi, der skal hjælpe de unge med at stoppe deres kriminelle aktiviteter og ændre adfærd.

Når du er hos familie og venner juleaften, rykker tyveknægten måske ind i dit hjem.

Den 24. december er fortsat tyvenes mest travle dag.

Fra tre adresser i det centrale Fredensborg er der anmeldelser om tricktyve, der er sluppet af sted med punge efter at have banket på med påskud om at komme fra boligselskabet skriver FAA.

Antallet af cykeltyverier faldt i 2012 til under 70.000. Ikke siden 2007 har tallet været under 70.000. ”Men det er stadig et stort tal. Næsten 200 cykler bliver hver dag stjålet,” siger Michael Andersen, som er salgschef hos Topdanmark i Helsingør-området. Og faktisk stjæles de fleste cykler fra egen bopæl.