Søndag den 20. august deltager mange tusinde triatleter i en af verdens største Ironman konkurrencer KMD IRONMAN Copenhagen. I alt gæster mere end 9.000 triatleter fra 50 forskellige nationer hovedstadsregionen i forbindelse med de mange triatlonaktiviteter, der samtidig påvirker trafikken i regionen.

I Fredensborg Kommune er det landområder i Karlebo, Grønholt, Lønholt og Langstrup der bliver påvirket samt på Strandvejen fra Humlebæk mod Nivå og Rungsted.

Først og fremmest opfordre vi selvfølgelig til, at tage del i IRONMAN-begivenheden og komme ud og heppe på deltagerne der skal igennem intet mindre end 3.8km svømning, 180km cykling og et afsluttende marathon.

For alle som har andre planer søndag den 20. august opfordrer vi til at orienterer jer i forhold til de trafikomlægninger der vil finde sted. Sammen med IRONMAN, politiet og øvrige myndigheder har vi gjort alt vi kan for, at gøre afviklingen så gnidningsfri som muligt i perioden. Og de veje der enten er spærret eller omlagt, vil blive genåbnet så snart de sidste atleter har passeret.

Læs mere her og se hvilke områder der bliver berørt