Hen over sommeren vil der være stort udsalg af kasserede bøger og andre materialer på Fredensborg Bibliotek. Trænger man til at få fyldt op på bogreolen i stuen, i børneværelset eller i sommerhuset, vil det være en god idé at lægge vejen forbi Fredensborg Biblioteks møderum C, hvor der fra i tirsdags den 27. maj og resten af sommeren vil være kæmpe udsalg af kasserede bøger, cd’er, tidsskrifter og andre materialer.

Udsalget foregår i bibliotekets åbningstid – også når der ikke er personale – og man vil kunne finde materialer for alle aldersgrupper og interesser.

Løbende genopfyldning


Mens en stor del af bøgerne naturligvis har set bedre tider, vil man også kunne finde mange pæne og eftertragtede bøger´, som i nogle tilfælde vil blive solgt til en særlig pris. Ellers er normalprisen for voksenbøger 10 kr., børnebøger 5 kr., tidsskrifter 2 kr. og cd’er 10 kr.

Finder man ikke noget ved første besøg, skal man dog ikke give op. I hele salgsperio-den vil der hver uge blive føjet nye titler til udvalget, så det kan betale sig at vende tilbage.

Fredensborg Bibliotekerne skiller sig i lighed med alle andre folkebiblioteker løbende af med uaktuelle og ubrugte materialer for at gøre plads til nye. Også på Humlebæk Bib-liotek vil man i løbet af sommeren kunne finde kasserede materialer til salg.