Fra den 2. juni kan alle børn og unge mellem 6-18 år tilmelde sig alle kommunens ferieaktiviteter og svømmeundervisning på nettet – og det hedder UPLOAD.

 

Sommerferieaktiviteter for børn er en meget populær aktivitet og tilbagevendende årlig sommer-begivenhed.

Nu er det tid igen. Mandag den 2. juni kl. 9 bliver der sat strøm til den nye elektroniske sommerferie-tilmelding , når www.fredensborg.dk/upload lukker op for tilmelding til ridning, tennis, teater, sejlsport,  sommercamp  – og alle de andre skønne aktiviteter.

I år er der for at øge opmærksomheden og skabe et samlet overblik fremstillet et særligt UPLOAD-Ferieaktivitet logo. 

”VI er rigtig tilfredse med at det nye samlede logo og ord for vores ferieaktiviteter. UPLOAD skal jo netop bruges til at uploade ny energi, skabe nye venskaber på tværs og få nye interesser,” siger udvalgsformand Per Frost Henriksen. ”Samtidig er den digitale tilmelding blevet mere brugervenlig og hurtigere, så alt i alt håber vi på en stor succes med UPLOAD af ferieaktiviteter.”

I slutningen af maj vil alle skolebørn få en flyer med hjem, som gør opmærksom på UPLOAD  og startdagen for tilmelding den 2. juni.

Men allerede nu er det muligt at gå på www.fredensborg.dk/upload og tilmelde sit barn til svømmeundervisning på Bjerre Strand i Humlebæk. En anden og meget populær aktivitet.

Ferieaktiviteter dækker over mere end 19 forskellige aktiviteter for børn og unge fordelt på 36 hold  og er en meget populær og alsidig måde at dyrke sin yndlingssport  på eller stifte bekendtskab med en aktivitet, man går over drømmer om. Nogle aktiviteter er gratis og andre koster mellem 50 til 150 kr. pr. dag.

For økonomisk vanskeligt stillede familier er der mulighed for at søge om det såkaldte ”Fritidspas”, hvor der gives tilskud til de fritidsaktiviteter ens barn gerne vil gå til. Oplysninger om fritidspas kan ses på www.fritidsbutik.dk