Sammen med lokale foreninger, institutioner, beboere og andre aktører byder "Kokkedal på vej" velkommen til Kokkedal Byfest 2014, som finder sted torsdag 22., fredag 23. og lørdag 24. maj. 

Byfesten, som afholdes for tredje gang, er en helt særlig byfest. Lokale foreninger, institutioner, klubber og ildsjæle er gået sammen om at skabe en masse oplevelser for børn og voksne i de 3 skønne majdage. I programmet kan du læse om de mange spændende aktiviteter. Du finder ikke et omrejsende tivoli eller skydetelt, men musik, dans, mad, sjov og masser
af glæde, når de mange frivillige viser at KOKKEDAL KAN!

At opleve alle disse aktiviteter er samtidig et ophold i en levende del af byen. De fleste aktiviteter vil du kunne opleve ved Egedal Medborgerhus i Kokkedal, men også andre steder i Kokkedal danner en dynamisk ramme om byfesten.

De mange lokale frivillige har i fællesskab skabt rammerne for dette års Kokkedal Byfest. Og de håber på en stor interesse og stort fremmøde fra jer mange - både inden og uden for bygrænsen - for vi ved, at det i sidste ende er jeres deltagelse og gode stemning, der skaber liv i festens rammer.

Læs hele programmet for byfesten her (pdf fil)