Tidligere byrådsmedlem i Fredensborg, Hossein Armandi løber i disse dage Sjælland Rundt for at indsamle penge ind til fordel for Ukraine og for at sætte fokus på krigen og dens ofre. I øjeblikket er han på landevejene omkring Slagelse og Næstved.

- Jeg havde planlagt at løbe Sjælland rundt og ideen udover løbet, var at samle penge ind til et godt formål. Vi bør alle hjælpe Ukraine med alt det, der er muligt, penge, indsamling af diverse ting og alt andet tænkeligt, fortalte Hossein Armandi inden afgang.

Hossein Armandi er en habil løber, han har tidligere løbet 30 maratoner og løber ugentligt flere kilometer, så han har en god grundform og så er han selv flygtet fra Iran tilbage i 1986.

Løbeturen er delt op i 3 etaper. 1. etape blev løbet i midten af maj og startede fra Nivå med støtte fra mange lokale borgere, venner og medlemmer af Fredensborg byråd., her i blandt borgmesteren. Turen gik mod Helsingør, Gilleleje, Rørvig og sluttede i Svinninge

2. etape startede Kristi Himmelfarts dag den 26.maj og fortsætter til mandag 30. maj. Hossein Amandi løb fra fra Svinninge til Slagelse og fredag går turen så fra Slagelse til Næstved. Lørdag starter turen kl. 7.10 hvor han skal medvirke en DR P4 Sjællands udsendelse. 2. etape sluttes i Køge.

3. etape løbes 4.-6. juni fra Køge over København til Nivå. Når turen er tilbagelagt, vil Hossein Armandi have løbet hen ved 400 km. på de sjællandske veje.

Ønsker man at støtte Hossein Armandis løbetur, kan det gøres på en indsamlings side under Røde Kors på adressen: https://indsamling.rodekors.dk/participant/sjaelland-rundt-free-ukraine

Alle de indsamlede penge går ubeskåret til at hjælpe det ukrainske folk.
Billede lånt fra Facebook