Fredensborg Kommune inviterer til borgermøde onsdag den 18. maj om forslag til lokalplan K107 for Kokkedal bymidte syd – også kendt som FORMAT projektet.

Borgermødet afholdes som et led i den offentlige høring af lokalplanforslaget som finder sted i perioden 23. marts – 25. maj 2022. Du kan læse mere om høringen her: https://fredensborg.dk/kommunen/hoeringer-og-tilladelser/hoeringer/offentliggoerelse-af-forslag-til-lokalplan-k107-inkl-miljoerapport-og-udbygningsaftale

På borgermødet vil det være muligt at stille spørgsmål til lokalplanforslaget. Der vil også være mulighed for at møde Athena Partners, der på vegne af grundejer UTF Invest Nordsjælland har udviklet FORMAT projektet. Derudover deltager Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG), der planlægger nye skolebygninger i området, på borgermødet.

Borgermødet holdes onsdag den 18. maj 2022, kl. 17
Fredensborg Rådhus, Rådhuskælderen
Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

Af hensyn til planlægningen, beder vi dig om at tilmelde dig borgermødet senest den 15. maj 2022 ved at sende en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.