Kokkedal skole er netop blevet godkendt til at modtage Certifikat i Science og Talent 2021. Det betyder, at skolen er anerkendt for sit målrettede arbejde for elever, som har talent indenfor naturfag. Dermed er både Kokkedal Skole og Endrupskolen certificerede.

"Vi skal dyrke vores talenter - på en god og konstruktiv måde. Og det synes jeg afgjort sker med vores samarbejde med Science Talenter, som i hele landet arbejder for, at flere unge talenter oplever at blive udfordret i den daglige undervisning", siger Per Frost Henriksen, der er formand for Børne- og Skoleudvalget, og samtidig sender et stort tillykke videre til Kokkedal Skole, hvor skolens leder tager imod:

"Det er dejligt, at vi bliver anerkendt for det systematiske arbejde, vi gennem flere år nu har lagt indenfor naturfagene. Vi ved fra forskningen, at talenters interesse for skolen og deres trivsel stiger, når de bliver udfordret. Det gør vi blandt andet ved at målrette talentaktiviteter inden for naturfagene og uddanne særlige talentvejledere blandt lærerne", siger skoleleder Kirsten Birkving.

Science Talenter er en del af Astra, som er Danmarks samlende aktør inden for scienceundervisning. Astra fremmer naturfagsindsatsen i kommunerne og er desuden arrangør af camps for talentfulde elever, lærerkonferencen Big Bang og inspirerende events målrettet elever i grundskoler og på ungdomsuddannelser.