Fredensborg Kommune har fået et nyt cykelkort for Kokkedal og det bliver inviet med denne cykeltur for hele familien. Turen tager cirka to timer og ender ved startområdet ved Byens Hus, hvor I kan lære nye sjove cykellege eller høre gode cykelhistorier. Der vil også være lidt godt til ganen til dem, der har været med på turen.

Der er underholdning og udfordringer ved Egedal Byens Hus før og efter cykelturen, og der vil være mulighed for at vinde præmier og få noget at læske sig på.


Cykelkortet viser gode cykelruter og seværdigheder og skal inspirere til grønne cykeloplevelser med familien og til at tage cyklen på de korte ture i hverdagen. Det styrker din sundhed og er med til at sænke CO2-forbruget i hele kommunen.

Tilmelding

Vi håber at se hele familien, det eneste I skal huske er egen cykel og vand til turen.
Af hensyn til arrangementet og Corona-retningslinjer er det nødvendigt at melde alle deltagere til arrangementet. Tilmeld jer på Fredensborg Bibliotekernes hjemmeside og få en gratis billet.

Cykeloptoget er arrangeret af Fredensborg Kommunes Energicenter, Kokkedal på Vej, Gang i Fredensborg og Fredensborg Bibliotekerne.