Med en donation på 50.000 kr. fra Friluftsrådets Coronapulje har Fredensborg Naturskole anskaffet to fleksible Tentipi, så mere undervisning kan ske udendørs i al slags vejr. De to nye tipier skal give bedre udendørs undervisning på Fredensborg Naturskole.

Udendørs undervisning har fået et kæmpe løft som følge af coronakrisen. Og selvom smitten er på retur, forventer Fredensborg Naturskole at langt mere undervisning også fremover vil ske udendørs. Derfor har skolen søgt og fået støtte til køb af to såkaldte Tentipis fra Friluftsrådets Coronapulje.

"Med disse tipier kan naturskolen skabe endnu bedre rammer for undervisningen af de knap 9.000 elever fra vores folkeskoler, som samlet set hvert år kommer på skolen og lærer en masse om natur, miljø og klima", siger Per Frost Henriksen, der er formand for Børne- og Skoleudvalget og begejstret for de mange nye muligheder for læring, der følger med de to nye tipier.

Fredensborg Naturskole har adresse på den forhenværende planteavlsstation ved Krogerup, der også er hjemsted for bl.a. Skolen i Virkeligheden.