En gammel tunnel under Kongevejen i Fredensborg skal fjernes og der bliver derfor omkørsel via Humlebækvej, Benediktevej, Jernbanegade og Lundebakken mellem den 29. juni og 3. juli 

For 17 år siden blev der etableret en tunnel under Kongevejen for at forbinde to virksomheder. Tunnelen er ikke længere i brug og bliver nu nedlagt af sikkerhedsmæssige og økonomiske grunde. Det kræver et større vejarbejde og vejen lukkes derfor i uge 27.

”Vi har valgt at udføre arbejdet i begyndelsen af skolernes sommerferie, så vi forstyrrer så få trafikanter som muligt. Mens arbejdet står på, er Kongevejen spærret for al trafik - biler, cykler og gående. I stedet er der omkørsel via Humlebækvej, Benediktevej, Jernbanegade og Lundebakken.”, siger Flemming Rømer, der er formand for Infrastruktur- og Teknikudvalget, og tilføjer:
”Vi har gjort alt vi kan, for at arbejdet sker så smertefrit som muligt og beklager de gener, som måtte opstå med fx kødannelse i myldretiden”.

Mere præcist spærres Kongevejen lidt nord for Circle K fra mandag den 29. juni kl. 5 til fredag den 3. juli kl. 18 for alt trafik (biler, cyklister, gående).

Som følge af de indledende arbejder kan trafikanterne dog allerede fra torsdag den 25. juni forvente en indsnævring af køresporet på en kort strækning af Kongevejen