2020 er valgår i folkekirken rundt omkring i hele landet og dermed også i både Asminderød og Grønholt Sogne. Til menighedsrådsvalget vælges de nye menighedsråd for en periode på fire år. I 2020 skal menighedsrådene, som noget nyt, vælges på en valgforsamling i september, hvor kandidater opstilles og vælges.

 

Forud for valgforsamlingen afholder menighedsrådene et orienteringsmøde, som i Asminderød og Grønholt Sogne bliver afholdt onsdag den 12. august kl. 19.00 i sognegårdene. Mødet er offentligt, og alle er velkomne.

 

Så er du nysgerrig på, hvad menighedsrådet laver, hvilke aktiviteter vi arrangerer og hvordan du kan stille op til menighedsrådsvalget, skal du møde op den 12. august og høre mere om menighedsrådets arbejde. Men har du spørgsmål allerede nu eller vil du gerne høre, om det kunne være noget for dig at komme med i menighedsrådets arbejde, så er du velkommen til at kontakte Karen Heidemann på kirkekontoret på telefon 4848 4131 eller menighedsrådets formand Bjarne Henneman på telefon 4088 7610.