Den nystiftede forening Brønshulen i Veksebo holder “jul i Brønshulen” søndag 15. December 2019 fra kl. 12:00-17:00 med boder, juletræssalg og livemusik.

Der kommer til at være forskellige boder med æbleskiver, gløgg, portvin, uldsokker, popcorn, blandede loppeboder, malerier, cremer, brændte mandler og snobrødsdej man selv kan lave over bålpladsen. For dem som har lyst, vil der også være ponyridning. Og så er der selvfølgelig også juletræssalg på pladsen - endda også “fæld selv” 300 meter længere oppe ad vejen

Det er søskeneparret Laura Schrøder Mortensen og Andreas Langvad som har taget initiativ til julemarkedet, da de også står bag den årlige musikfestival Brønshule festivallen. Ved julemarkedet vil der derfor også være en halvtimes live musik fra Andreas Langvad.

Man kan melde sig ind i foreningen og være med i lodtrækningen om at vinde enten en hækkeklipper sponsoreret af Fredensborg Skov&Have eller et kuffertsæt sponsoreret af Sport Direct Helsingør. Indmelding skal ske inden den 15.december 2019. Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. indholdende navn, mailadresse og telefon nr.