I lørdags var der Tour de Fredensborg på Kulturstationen. En herlig dag men desværre var det også en dag med lidt malurt i bægeret. Kulturstationens frivillige mødte desværre ind til indbrud hvor 35 stole var stjålet.

En ødelagt vinduesramme og 35 forsvundne designersstole, som Louisiana i sin tid var så venlige at donere til fællesskabet i KulturStationen, var det syn der mødte foreningens medlemmer.

Tyvene har formentlig løftet stolene ud gennem vinduet og videre over plankeværket ud til banelegemet. Det hele er sket mellem fredag middag og lørdag morgen.

- Tyveri og indbrud er altid nedslående at komme hjem til - men når det går ud over frivillige organisationer, hvor frivillige kræfter og lokalsamfundets sponsorater er den benzin, der får maskineriet til at køre, så bliver det altså bare lidt ekstra ærgerligt, skriver Claus Melvej Ascanius på Facebook.

- Vi håber alligevel at kunne tilbyde jer en siddeplads, næste gang I er til arrangementer i huset - og hvis I i mellemtiden hører om nogle, der får tilbudt en billig Arne Jacobsen "Syver stol" med et "Louisiana" præget under bunden - eller hvis I har observeret noget mistænkeligt i nævnte tidsrum, så hører vi gerne fra jer, lyder opfordringen fra Claus Melvej Ascanius.

Foto fra Facebook