Hvis du er mellem 17-23 år og kunne tænke dig at komme på ungdomsudveksling til et - næsten - valgfrit land gennem Lions CLub Fredensborg, er det måske dig de leder efter. Lions Club Fredensborg søger en skøn dreng eller pige, som har lyst til at komme på ungdomsudveksling sommeren 2020 og få en oplevelse for live.

HVORNÅR?: Det ligger typisk i ugen efter Roskilde Festival. Du skal regne med at være afsted 3-4 uger i alt.

REJSEN: Du kan prioritere 3 lande, som du ønsker at besøge. Vi bestræber os naturligvis efter at opfylde dit ønske om destination, og i langt de fleste tilfælde lykkedes det os.
Du kommer til at bo hos en værtsfamilie i 7-14 dage, og derefter vil du komme på en international camp med omtrent 25 unge fra hele verden i cirka 11-14 dage. Fællessproget er engelsk, og temaet for campen varierer fra land til land (det kan være natur, sightseeing, bådtur, night life osv.).

FORUDSÆTNINGER: Vi forventer, at du er open-minded, taler godt engelsk, er spændt på at møde unge fra andre nationer, nysgerrig på verden samt at du er eventyrlysten. Du skal desuden være fyldt 17 år inden juni 2020 og bo i Fredensborg Kommune.

PRIS: Alt som flybilletter, camp fee og mad på campen er betalt og sponsoreret, men du skal medbringe lommepenge.

OPLEVELSE FOR LIVET Det er en unik oplevelse at komme på udveksling gennem Lions Club. Du vil møde unge mennesker fra hele verden, opleve et andet land på en ny måde og ikke mindst få en masse mindeværdige oplevelser.

LIONS DANMARK: Lions Club er en frivillig international organisation, der hvert år arrangerer ungdomscamps overalt i verden. Desuden gør de en masse humanitært arbejde. Læs mere om ungdomsudvekslingen her:

ER DET DIG VI LEDER EFTER? Så tøv ikke med at tilsende os en motiveret ansøgning! Hvordan du vil gøre det, er op til dig. Det kan være et essay, en skriftlig ansøgning, en video m.m. – bare dit engagement skinner igennem.

Send den til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 15. oktober 2019 med emnefeltet: ”UNGDOMSUDVEKSLING 2020”. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at skrive på mailen. Vi glæder os til at høre fra dig! ?

Seneste udsendte kandidater gennem Lions Club Fredensborg:

2020:
2018: Bastian Arildsen (Californien)
2016: Anna Ellehammer (Hawaii) → https://youtu.be/_4YEzUue8z8
2014 (2018): Stine Lysemose (Istanbul) → https://youtu.be/qDkW4XcLrSs