Fremover kan endnu flere ansatte i Fredensborg Kommune køre klimavenligt. Flåden af elbiler er udvidet fra 9 til 11 og samtidig fornyet. Tirsdag blev de nye elbiler indviet af kommunens elbilambassadører. 

Kommunens 11 elbilambassadører sammen med borgmester og udvalgsformand ved indvielsen af de nye elbiler.
"Elbiler er et vigtigt skridt for at reducere udledningen af CO2, og jeg er derfor både glad og stolt over, at vi har fået en opdateret bilpark med nye tidssvarende elbiler. Som kommune gik vi allerede i 2011 foran med afprøvning af elbiler, da kommunen leasede fem af de første masseproducerede elbiler. Meget er sket siden og de kommende år bliver det helt almindeligt at køre i elbil", sagde borgmester Thomas Lykke Pedersen ved indvielsen.

Her deltog også Lars Simonsen, formand for Plan-, Miljø- og Klimaudvalget:
"De nye biler kan køre væsentligt længere på en opladning, end dem vi havde før. Derfor kan bilerne i højere grad også bruges til længere ture, og det håber jeg, giver mere mobilitet og fleksibilitet for jer, der arbejder her på rådhuset", sagde Lars Simonsen til fremmødte ansatte og tilføjede, at der også er elcykler til rådighed til de kortere ture.

De 11 nye elbiler er alle Nissan Leaf Acenta. Bilerne kan køre op til 300 km på en fuld opladning.