I Humlebiens sæson 2019/2020 viser vi atter 8 film på lørdage fra september til april for børn i alderen 6-10 år og 11-15 år i Humle Bio. Det koster 200 kr. for hele sæsonen og tilmelding starter torsdag den 22. august kl. 8.00. Der er 3 hold for de 6-10 årige og 1 hold for de 11-15 årige.

De 6-10 årige vil bl.a. kunne opleve film med ræve,bier, fugle og drager – men også med lego-klodser. Det er film med titler som ”Den store stygge ræv –og alle hans venner”, Bien Maja på nye eventyr”, ”Pjuske flyver fra reden”, ”Sådan træner du din drage, 3” og ”Lego-filmen, 2”. En julefilm – ”Julemandens datter” – er også på programmet.

For de 11-15 årige har vi bl.a. den danske film ”Ternet Ninja” og”Hacker”, om den 15-årige Benjamin, der pludselig er blandet ind i en lidt for spændende historie med Forsvarets Efterretningstjeneste. Iqbal oplever også spændende ting i Indien i ”Iqbal og den indiske juvel”. Et par danske fantasy-film er også på programmet for de store. Mange kender Skammerens datter og Vildheks fra bøgerne af samme navn. Nu viser filmklubben fortsættelsen af Skammerens datter ”Slangens gave”.

Læs mere om sæsonens film på klubbens hjemmeside www.filmklubben-humlebien.dk 

I 2019 fylder Foreningen Norden 100 år og vi afholdt derfor i foråret 2019 Nordiske Filmdage i samarbejde med Foreningen Norden og Humle Bio. Mere end 100 børn og unge kom i biografen og så gode nordiske film.

I november arrangerer vi et par musikalske fortællinger ”Trillebør Norden Rundt” for de 3-6 årige. Dem kan man læse mere om på hjemmesiden.