Med inspiration fra bl.a. DR-programmet "Rigtige Mænd" søsætter Gang i Fredensborg med støtte fra TrygFonden et helt nyt forløb for mænd i naturen. Der er informationsmøde om forløbet den 27. august 2019. 

Projekt "Rigtige mænd i naturen" er et tilbud til mænd, der ønsker en bedre fysisk form, frisk luft, naturoplevelser, mere energi og måske et par kilo mindre på sidebenene. Højt humør og et stærkt fællesskab og gensidig hjælp er nøgleord i processen.

Inspirationen til forløbet kommer bl.a. fra Helsingør Kommune, som igen er inspireret af DR programmet "Rigtige Mænd".

Deltagerne mødes i alt 20 gange til fysisk træning, natur- og friluftsaktiviteter samt tilberedning af lækker mad, som selvfølgelig skal spises bagefter. Det hele foregår udendørs - også madlavningen.

"Jeg håber, at mange mænd vil tage godt imod dette super spændende forløb, som både byder på kammeratskab og naturoplevelser. TrygFonden skal have stor tak for deres støtte, så vi kan tilbyde en gruppe rigtige mænd en god mulighed for en aktiv livsstilsændring", siger Bo Hilsted, formand for Fritids- og Idrætsudvalget.

Holdet bliver guidet af en personlig træner, en naturvejleder, en coach og en dygtig vejleder i madlavning og sund kost. Derudover får deltagerne en introduktion til to-tre udvalgte foreningsaktiviteter.

Det hele begynder med, at deltagerne får en status på fysikken. Derefter sættes personlige mål op for en ændret livsstil, hvilket sker sammen med en træner og en coach.

Alle mødegange ligger på eftermiddage og i weekender i perioden medio september til starten af december 2019. Et år efter forløbets afslutning mødes holdet igen til en opfølgning på indsatsen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding og en samtale er nødvendig. Efter samtalen får man endelig besked om deltagelse.

Interesserede - som skal være bosat i Fredensborg Kommune - skal udfylde en tilmeldingsblanket, som findes på www.fredensborg.dk/rigtigemændinaturen

Informationsmøde

Tirsdag den 27. august kl. 19.00 - 20.30 er der informationsmøde om forløbet. Det sker i "Skolen i Virkeligheden" på Krogerupvej 21, Humlebæk. Udover information kan man møde dem, der står for forløbets aktiviteter og udfylde tilmeldingsblanketten.

Gang i Fredensborg er et partnerskab mellem Naturstyrelsen Nordsjælland og Fredensborg Kommune, der arbejder med sundhedsfremme i naturen.