Normalt har Fredensborg Bibliotek åbent, når alt andet er lukket. Selv juleaften kan man komme ind og låne bøger. Men den 6. og 7. august vil der undtagelsesvis være helt lukket, inklusive for den selvbetjente adgang, det skyldes af loftpladerne skal udskiftes.

 

De to lukkedage skyldes, at Fredensborg Bibliotek skal have udskiftet loftsplader i en del af biblioteket. De gamle loftsplader, som stammer helt tilbage fra 1970’erne, forventes at afgive så meget støv under nedtagningen, at det kun er håndværkere iført det rette udstyr, som får lov til at opholde sig på biblioteket i de to dage, arbejdet varer. Det daglige bibliotekspersonale er derfor også henvist til at arbejde i en af Fredensborg Bibliotekernes andre afdelinger disse to dage.

 

Ligesom bibliotekets personale må finde andre græsgange den 6. og 7. august, er bibliotekets brugere også nødt til at benytte sig af kommunens andre biblioteker. Både Humlebæk Bibliotek og Nivå Bibliotek har åbent som normalt, hvilket for Humlebæk Biblioteks vedkommende vil sige fra klokken 7-23 og for Nivå Biblioteks vedkommende fra 10-18.

 

Er man oprettet som bruger på Fredensborg Bibliotek, er man også oprettet på både Humlebæk og Nivå Bibliotek og kan benytte disse på præcis samme måde, som man benytter Fredensborg Bibliotek. Det er naturligvis også muligt at ringe til Humlebæk eller Nivå Bibliotek og få hjælp over telefonen.

 

Se i øvrigt bibliotekets hjemmeside for detaljer om service og åbningstider i de to dage.

 

Fredensborg Bibliotekerne beklager de gener de to lukkedage måtte medføre.