Op mod 80 repræsentanter fra kommunens lægepraksisser og Fredensborg Kommunes forskellige centre mødtes tirsdag aften for at dele viden og ønsker til fremtidig samarbejde. Det var første gang - men bestemt ikke sidste. 

Der blev flittigt diskuteret og vist frem på mødet mellem lægepraksisserne og kommunens fagfolk. Her er det socialpsykiatriens stand, der er i fokus. I alt var der 16 stande fra lægepraksis, sundhedsplejen, Center for Ældre og Omsorg, Jobcenter mm.
Deltagerne var sygeplejersker, læger og lægesekretærer fra lægepraksisser i kommunen samt socialrådgivere, sygeplejersker, demenskoordinatorer m.fl. fra Fredensborg Kommune. På i alt 16 stande delte de ca. 80 deltagere deres viden, tilbud og metoder - og ønsker til både nuværende og nyt samarbejde.

"Det er første gang, at vi bringer fagfolk sammen på denne måde - og det var en stor succes", fortæller formand for Social- og Seniorudvalget, Hans Nissen, og fortsætter:
"Der er utroligt mange snitflader mellem de praktiserende læger og kommunen, og vi oplever et stort behov for, at alle parter får mere viden, så vi kan hjælpe hinanden endnu bedre. Jeg håber derfor, at vi kan gentage den slags møder, som er effektive og bringer mange forskellige fagfolk sammen".

Formanden for de praktiserende læger i Fredensborg Kommune, Henrik Rømer, er også meget tilfreds med arrangementet:
"Set fra de praktiserende læger og deres personales side, så er det rigtig godt at få større viden om kommunens tilbud. Derudover fik vi også sat ansigt på de daglige samarbejdspartnere og drøftet fælles muligheder til gavn for kommunens borgere".

De 16 stande fremgår af denne oversigt: https://via.ritzau.dk/data/attachments/00607/1e46e39c-4b48-431c-90fb-ab7e0caeecb8.pdf