Den 27. og 28. maj fejrer Fredensborg Musikskole skoleårets afslutning med henholdsvis fest for grundskoleelever og talentkoncert. Som noget nyt i år inviteres alle musikskolens grundskoleelever til fælles afslutningsfest, mandag d. 27. maj kl. 17-18 på Kokkedal skole Øst, spor F.

 

Grundskolen består af rytmikhold for 0. og 1. klasseelever samt musikskolens musik- og rockkarruselhold. Grundskolen er indgangen til musikskolen, og børnene undervises på mindre hold i den ugentlige undervisning ude på børnenes skoler. Her introduceres de til musikkens forunderlige verden gennem sang, spil, rytmik og bevægelse.

 

Til forårsafslutningsfesten på Kokkedal skole er alle børn fra musikskolens rytmikhold og karruselhold inviteret sammen med deres familier. Festen vil blandt andet bestå af en noget anderledes koncert, hvor tilhørere selv skal prøve at være med til rytmikøvelser. Karrusellerne vil derudover vise, hvad de har lært på alle de mange forskellige instrumenter, de har spillet på i løbet af året.

 

Talentkoncert den 28. maj

Talentskolens sommerkoncert foregår i år i Fredensborg gl. Bio tirsdag den 28. maj kl. 19.00.

 

Sammensætningen på talentskolen har i dette skoleår været fordelt på klaver, slagtøj, violin, bratsch, tværfløjte og blokfløjte.

 

Eleverne har arbejdet med deres faglærere hver uge hele skoleåret, ligesom der har været afholdt to workshops, hvor eleverne skulle arbejde med komposition. Under kyndig vejledning fra komponisten og kapelmesteren Jan Glæsel tog eleverne her udgangspunkt i temaet ”Komponer musik på dit instrument, som du ikke vidste du kunne”. Resultatet af disse workshops blev en flot komposition, som kan høres til talentskolens afslutningskoncert den 28. maj.

 

Udover den store fælleskomposition, vil de enkelte talentskoleelever også give prøver på det de i øvrigt har arbejdet med i skoleåret.

 

Alle er velkomne til talentkoncerten, og der er gratis adgang.