Skole OL er Danmarks officielle olympiske skoleaktivitet for børn bestående af klassekonkurrencer i forskellige sportsgrene for 4. – 7. klassetrin. Fredensborg Atletik Klub er arrangør for Fredensborg Kommunes over 700 skoleelever. Arrangementet afvikles onsdag den 1. maj på Fredensborg Atletik Station. Vi har talt med Johan Byskov om arrangementet.

I foråret 2019 er det 11. gang i træk at Skole OL gennemføres, og tusindvis af skoleelever over hele landet vil have en masse sjove og spændende Skole OL stævner. I Fredensborg Kommune foregår det onsdag den 1. maj på Fredensborg Stadion, hvor Fredensborg Atletik Klub er arrangør af den lokale afdeling af Skole OL. 700 skoleelever vil mødes i en række discipliner. Allerede nu har mange af dem været i gang med træningen.

Torsdag den 11. arpil var der samlet 500 elever til træning i Fredensborg. Dagen efter fangede vi primus motor for arrangementet i Fredensborg, Johan Byskov. Her fortæller ham mere om arrangementet og betydningen for elever om at deltage.

Landsfinalen i Skole OL afvikles 18.-21. juni i Aarhus.