Der er store planer om centerbyggeriet på Cirkelhusgrunden på grænsen mellem Kokkedal og Hørsholm. Projektet kaldes Format og vil indeholde en udbygnig af NGG skolen med en International skole og udvikle den eksisterende. Der ud over skal der være plads til boliger og butikker med pladskrævende varer.

Det kan være sådan nogen som IKEA Elgiganten og andre. Desuden er taneken at bygge et hotel og en biograf. Det fortæller Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen i et interview til Radio Humleborg.

Da noget af grunden er delt mellem de to kommuner bliver det til i et fælles projekt. Hvad der tidligere har været fremme omkring nabokrig mellem de to kommuner omkring byggeprojektet, beror på nogle misforståelser fortæller borgmestern i interviewet.

Der er mange interessanter i det her projekt. Det er skolen og investorerne der står for udviklingen af projektet og borgmesteren forventer at der inden for 2-3 år vil være skred i projektet og han hilser projektet velkommen da det skaber arbejdspladser til kommunen.

Hør hele interviewet her