Søndag den 25. november 2018 tændes Fredensborg bys julebelysning. Det sker som altid med julemand, godteposer, julemusik og risengrød. Men det var lige før, at der ville være huller i julebelysningen. Dog er julen reddet på målstregen, fortæller formand for Handels- & håndværkerforeningen i Fredensborg Aage Andersen til Radio Humleborg.

Det var Lokalavisen Uge-Nyt der i sidste uge bragte historien om at flere af byens butikker vil opleve en mørk jul, fordi der kun ville være julebelysning ud for de butikker i gågader, som er medlem af Handels- og Håndværlerforeningen. Dog åbnede Kulturudvalgets formand, Ulla hardy-Hansen op for mulighed med en hjælpende hånd. Og det lykkedes fortæller Aage Andersen til Radio Humleborg. Lyt med her:

Tag hele familien med på juleindkøb. Butikkerne er fyldt med spændende julegaveideer. Børnene kan julehygge med risengrød i Lindehuset, hilse på julemanden, køre i juletog og købe julegaver. Mens musikken spiller, kan alle byens julelækkerier nydes. 

Her følger søndagens program

Kl. 11:00 Butikkerne åbner samt salget af turarmbånd til juletoget, nissehue,risengrød og godtepose.
Kl. 11.00 Julemusik i gaden spillet af DJ Daniel
Kl. 13.00 kan man møde julemanden i gågaden.
Kl. 14.00 Helsingør Jernbaneorkester spille juletoner
Kl. 15:00 Borgmesteren byder julen velkommen og juletræet tændes og godteposer uddeles.

Julebelysningen er i weekenden blevet sat op, det samme gælder for byens juletræ på torvet. Det forlyder at årets juletræ er doneret fra en sted i Sørup. Et træ der ikke er gået ubemærket hen og som har skabt en hvis omtale i borgergrupper på Facebook.