Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

 

Nu kan du være med til at sætte dit fingeraftryk på det fremtidige børnebibliotek i Fredensborg og samtidig lære, hvordan det er at være arkitekt. Det sker ved et arrangement søndag den 9. juni på Fredensborg Bibliotek for børn og deres familier.

Tænk hvis man kunne indrette et rum præcis, som man ville uden at tænke på hver-ken penge, brandsikkerhed, konstruktionsteknik eller andre kedelige hensyn, der normalt skal tages ved et byggeri eller ved en renovering.

Til arrangementet ”Biblioteket på tegnebrættet” kan man lade fantasien få frit løb og komme frem med alle sine idéer til, hvordan et spændende og inspirerende børnebibliotek anno 2013 skal se ud.

Samtidig går dagen ud på at give deltagerne et indtryk af, hvordan det er at være arkitekt. Til stede vil nemlig være en gruppe unge arkitekter fra arkitektfirmaerne Vandkunsten, Polyform og Cinark, som vil hjælpe med at sætte form på idéerne og inspirere til måder at bygge en model på.

De modeller, som kommer ud af arrangementet, vil blive udstillet i biblioteksrummet, for senere at indgå i overvejelserne, når Fredensborg Bibliotek i slutningen af året skal nytænke børnebiblioteket og finde på en anderledes og mere tidsvarende indretning.

Biblioteket på tegnebrættet er tænkt som et familiearrangement, men man må også godt dukke op af alene. Arrangementet foregår den 9. juni klokken 11-13 og er en del af Fredensborg Biblioteks kulturcafé Zoom. Zoom-arrangementerne er kende-tegnet ved, at de foregår inde i selve biblioteket under hyggelige og uformelle for-mer.

Arrangementet er gratis, men det vil være en god idé at tilmelde sig på forhånd på: www.fredensborgbibliotek.dk/detsker eller på et af kommunens fire biblioteker, hvis du vil sikres en plads.

{jcomments on}