Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

At kunne cykle giver frihed og selvtillid, og daglig motion på cykel hjælper børn til at lære bedre i skolen. Fredensborg Kommune opfordrer derfor alle til at deltage i Alle Børn Cykler 2018. I dag cykler færre og færre børn i dagligdagen. Og det skal vi have ændret, lyder det fra Cyklistforbundet og Fredensborg Kommune i fælleskab. 

"De gode vaner vi danner i barndommen følger med ind i voksenlivet. Så jo før vi giver børnenes sunde og sikre trafikvaner jo bedre", siger Freja Brabæk Kristensen, der er formand for Infrastruktur- og Teknikudvalget, og fortsætter:
"Cyklistforbundets Alle Børn Cykler er et godt initiativ, som jeg håber alle vil støtte op om. Derudover kan sommerferien være en god lejlighed til at børn og forældre cykler nogle gode lange ture sammen, så børnene både bliver mere erfarne og trafiksikre - og endnu mere klar til skolestart". 

FAKTA

Med Alle Børn Cykler ønsker Cyklistforbundet, TrygFonden og Fredensborg Kommune at få flere børn til at cykle mere i hverdagen og inspirere skoler og forældre til at bakke op om børns cykling

Alle Børn Cykler 2018 kører 3.-16. september. Det er gratis at deltage. Lærerne kan tilmelde deres klasser til Alle Børn Cykler frem til 17. august

Forældre tilbydes allerede nu guides og gode råd til at hjælpe børn med at blive seje og trafiksikre cyklister på kampagnens hjemmeside.

Læs mere på www.alleboerncykler.dk