Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Sidder du alene juleaften eller er pengene for små til at holde jul for børnene, så kan du og din familie holde julefest i Frivilligcenter Fredensborg eller Nivå-Kokkedal fodboldklub.

I Frivilligcentret vil huset vil stå klart med et festligt pyntet juletræ med plads til 25 gæster og frivillige fra foreningen ’Fælles Jul den 24.12’, der vil sørge for, at aftenen forløber godt for alle. Invitationen gælder uanset hvilket hjørne af Fredensborg kommune, du bor i. Du kan blive hentet og kørt hjem, når festen er slut. Kom som du er og få en varm oplevelse sammen med andre.

Vi begynder kl. 18, hvor der serveres en lækker julemiddag med flæskesteg, and og rødkål, og desserten er selvfølgelig ris a la mande. Senere vil der være kaffe og knas.

Festen er igen i år støttet af Fredensborg Kommune.

Tilmelding: Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet, så skynd dig med tilmeldingen til: Grete Signe Jensen på mail eller på tlf. 36 46 14 94.
Prisen er 100 kr. mens børn under 12 år er gratis. Af hensyn til transporten er den sidste dato for tilmelding den 18.december.
Tid og sted: 24. december kl. 18 i Frivilligcenter Fredensborg, Teglgårdsvej 423A, 3050 Humlebæk. 

Der holdes også juleaften i Nivå

Frivilligkorpset fra Nivå-Kokkedal fodboldklub inviterer til en hyggelig juleaften med alt, hvad der hører til en traditionel jul.

Alle er velkomne. Uanset om du er alene, er en lille familie, et ældre ægtepar – så kom til en dejlig juleaften i godt selskab. Arrangementet er gratis.

Tid og sted: Søndag den 24. december kl. 17:00 på Karsemosegård, Møllevej 4, 2990 Nivå.
Tilmelding: Skriv en mail eller ring på mobil: 30 20 12 63 senest 15. december. Pladserne fordeles efter princippet først til mølle.