Sidder du alene juleaften eller er pengene for små til at holde jul for børnene, så kan du og din familie holde julefest i Frivilligcenter Fredensborg eller Nivå-Kokkedal fodboldklub.

Seniorrådet konstituerede sig den 11. december med formand, næstformand og kasserer

På søndag den 26. november kommer julen til Fredensborg. Byens juletræ og udsmykningen i gaden er allerede på plads. Det blev sat op i lørdags, med hjælp fra det lokale brandvæsen. Søndagen byder på juletog, julemand, risengrød og kirkekor mellem kl. 11-16.

Det store klimaprojekt i Kokkedal, der blev indviet i september, har netop vundet den eftertragtede "Klimapris 2017" som brancheforeningen DANVA og Realdania har stiftet.

Handicapprisen uddeles for at hædre, at der er skabes mulighed for, at mennesker med handicap kan deltage på lige fod med øvrige borgere og bidrage til en større grad af inkludering af mennesker med handicap i det offentlige rum.

Venstre i Fredensborg og Hørsholm ser med begejstring på udviklingen af det nye aflast-ningscenter og det nye, moderne NGG på Cirkelhus-grunden.

Fredensborg Bibliotekerne inviterer i november til foredrag om, hvordan man bedst sikrer sine aktiviteter på nettet. Svindlere, hackere, identitetstyve, virus. Internettet er fuld af trusler mod almindelige brugere, ældre som unge, som bare vil købe et par sko på nettet eller tjekke deres e-mail.

FamilieFræs på Fredtoften - Så er det nu du skal melde dig til hvis du vil med til årets FamilieFræs – terrænløbet hvor hele familien kan deltage og dyste sammen. Løbet afholdes på Fredtoften søndag den 5. november kl. 11.00.

Sagen om modulvogntog gennem Fredensborg er stadig aktuel og tirsdag den 11. oktober mødtes repræsentanter for Vejdirektoratet og Fredensborg Kommune som aftalt, for at drøfte en alternativ rute for modulvogntog. Her blev de enige om at mødes igen medio november.

Den 1. oktober søsætter Fredensborg Kommune et 3 årigt frikommuneforsøg.

Målgruppen er borgere, der har mange forskellige sager hos kommunen, idet de har stået udenfor arbejdsmarkedet i lang tid og samtidig har sociale og/eller sundhedsmæssige udfordringer.

Det drejer sig om valg til Fredensborg Seniorråd

Kender du en person, forening, organisation eller privat virksomhed, som du mener, bør komme i betragtning til Handicapprisen, så vil vi gerne vide det inden torsdag den 26. oktober 2017 kl. 12.00.

Kom til Arkitekturens dag i Humlebæk lørdag den 7. oktober fra kl. 10 - 15. Gennem en række gratis, familievenlige aktiviteter sætter vi fokus på Humlebæks særkender og stedsidentitet.