Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

En ny rapport om ensomhed blandt danske ældre placerer ældre i Fredensborg Kommune på en flot 5. plads hos de kommuner, hvor ensomheden er mindst. Der er mange frivillige og foreninger, der giver en hånd med i kommunen. Fx her på Mergeltoften i Nivå, som fejrede sit 25 års jubilæum med en stor fest for et par uger siden.

Hvis du er mellem 17-23 år og kunne tænke dig at komme på ungdomsudveksling til et - næsten - valgfrit land gennem Lions CLub Fredensborg, er det måske dig de leder efter. Lions Club Fredensborg søger en skøn dreng eller pige, som har lyst til at komme på ungdomsudveksling sommeren 2020 og få en oplevelse for live.

Der er mange penge i en tæt opfølgning på kommunens mange kontrakter med private og offentlige leverandører. Fredensborg Kommunes koncept på området inspirerer andre kommuner. 

På lørdag den 21/9 er det ’WORLD CLEANUP DAY’ og i den forbindelse opfordrer KULTUR3050 alle de indbyggere, der har lyst, til at bruge en times-tid på at forskønne området omkring Humlebæk Stationen en smule.

Borgmestrene fra kommunerne langs Kystbanen – herunder Thomas Lykke Pedersen - besøgte tirsdag transportministeren for at opnå forbedringer af banens skinner og materiel.Forsinkelser og aflysninger af tog er desværre yderst velkendte begivenheder for passagerne på Kystbanen. Derfor har borgmester Thomas Lykke Pedersen sammen med sine kolleger i kommunerne langs kystbanen flere gange lagt pres på landets transportministre for at opnå forbedringer af banen.

FGU Øresund har valgt formandskab: Den nye skole, FGU Øresund har netop valgt Per Frost Henriksen til formand og Torben Christensen til næstformand.

Byrådet har vedtaget den endelige plan for Fredensborg Bymidte. Dermed får hele området ved Kulturhuset, Bagerdammen, Langedammen og adgangen til slottet et tydeligt og grønt løft. Den nederste del af Jernbanegade mod Slotsgade får derudover en tiltrængt ny belægning.

Søndag den 8. september 2019 klokken 13.00 - 15.00 er der indvielse af det nye tennisanlæg i Karlebo. Det sker under mottoet Tennis for alle og her bliver lejlighed til at teste det nye tennisanlæg, bestående af tre baner.

Fremover kan endnu flere ansatte i Fredensborg Kommune køre klimavenligt. Flåden af elbiler er udvidet fra 9 til 11 og samtidig fornyet. Tirsdag blev de nye elbiler indviet af kommunens elbilambassadører.

Helsingør og Fredensborg Kommuner har nedbragt borgernes ventetid på hjælpemidler markant i samarbejde med den fælles hjælpemiddelcentral, som drives sammen med Nordsjællands Brandvæsen.

Et større kemikalieudslip er sket i Humlebæk. Politi og brandvæsen er på stedet, skriver B.T. Udslippet blev anmeldt til politiet kl. 13.27 og der arbejdes på stedet det meste af mandag eftermiddag.

Der er aktiviteter for hele familien, når kommunens to historiske møller Højsager og Karlebo Mølle bliver genindviet af borgmester Thomas Lykke Pedersen den 8. september fra 10.30-14.30.

Karlebo Menighedsråd, Karlebo Lokalhistorisk Forening og Fredensborg Kommune vil gerne markere den nationale flagdag for Danmarks udsendte ved at holde en kort højtidelighed i Karlebo Kirke torsdag den 5. september kl. 15.00 - tilmeldingsfrist senest torsdag den 29. august.