Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Op mod 80 repræsentanter fra kommunens lægepraksisser og Fredensborg Kommunes forskellige centre mødtes tirsdag aften for at dele viden og ønsker til fremtidig samarbejde. Det var første gang - men bestemt ikke sidste.

Det gode samarbejde mellem skoler og politi om trafiksikkerhed bærer frugt. Rådet for Sikker Trafik har tildelt kommunens skoleelever en "guldhjelm" efter flot resultat i årets trafiktest. 

Fredensborg Kommune arbejder sammen med 31 andre kommuner i hovedstadsområdet i samarbejdet "Stop Forskelsbehandlingen Nu".

Den 27. og 28. maj fejrer Fredensborg Musikskole skoleårets afslutning med henholdsvis fest for grundskoleelever og talentkoncert. Som noget nyt i år inviteres alle musikskolens grundskoleelever til fælles afslutningsfest, mandag d. 27. maj kl. 17-18 på Kokkedal skole Øst, spor F.

Vil man være sikker på at få en plads på Fredensborg musikskole i det kommende skoleår, skal man sørge for at blive tilmeldt senest den 23. maj 2019. 

Med 100 tilmeldte var der fuldt hus til danseeventen på Mergeltoften i Nivå, hvor kommunen som led i den landdækkende kampagne - demensugen - er med til at sætte fokus på demens i hele uge 19.

Mængden af affald, der flyder rundt langs vejene og i byerne, falder i Fredensborg Kommune. Det fremgår af ny rapport fra Hold Danmark Rent, som igen har undersøgt niveauet i kommunen.

Fra 8.000 ton CO2 i 2008 til knap 4.500 ton i dag. Det er et fald på 44 pct. og resultatet af en effektiv indsats for at nedbringe og omlægge kommunens energiforbrug, så der udledes langt mindre CO2 end tidligere.

For tredje år i træk fejrer Fredensborg Kommune de frivillige på det sociale område med en fest, hvor fællesskabet er i fokus. Frivilligdagen 2019 afholdes den 14. maj fra 17-20.30 i Rådhuskælderen på Fredensborg Rådhus og er en hyldest til de personer, der hver dag lægger deres frivillige arbejdskraft i de socialhumanitære indsatser i Fredensborg Kommune.

Hovedstadskommunerne betaler syv milliarder mere i udligning end i 2007. Det er urimeligt, mener borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Kan du få frivillighed til at gro i din by? Lyderspørgsmålet fra Frivilligcenter Fredensborg, som nu ønsker at etablere Frivilligcenter i alle fire bysamfund i Fredensborg Kommiune. Derfor søger de lige nu tre frivillige ledere til start af lokalafdelinger af Frivilligcenteret i Kokkedal, Fredensborg og Nivå.

Så er det tid til at sætte kryds i kalenderen – for den 2. og 3. maj er der Kokkedal Byfest. Som altid starter ballet torsdag med musik og fællesspisning i Café Naboskab. I år kan de spisende gæster opleve duoen To Troubadourer, som vil spille viser og fortælle historier under middagen.

På budgetseminaret den 26. april forberedte byrådet sig på de kommende forhandlinger af kommunens budget for 2020. Fredensborg Kommune har en grundlæggende solid økonomi, hvor budgetterne bliver holdt og hvor der er reserveret store beløb til investeringer i kommunens fremtid. Men byrådet står alligevel overfor en væsentlig opgave i de kommende budgetforhandlinger.