Netradio

Søg på humleborg

Public acces

Tilsynsmyndighed

Støtteforening

Flere lokale nyheder

Samarbejdspartner

Humleborg er medlem af:

Søndag den 25. november 2018 tændes Fredensborg bys julebelysning. Det sker som altid med julemand, juletog, godteposer, julemusik og risengrød. Men det var lige før, at der ville være huller i julebelysningen. Dog er det hele reddet på målstregen, fortæller formand for Handels- & håndværkerforeningen i Fredensborg Aage Andersen til Radio Humleborg.

ArkivbilledeSkiltning og navngivning af cykel- og gangstier i Fredensborg Kommune er i fuld gang. Plan-, Miljø- og Klimaudvalget i Fredensborg kommune besluttede for et par år siden projektet og kommunen afsatte midlerne. Processen er i fuld gang og her kan du høre udvalgsformand Lars Simonsen fortælle om projektet til Radio Humleborg.

Den 30. maj 2017 besluttede Plan-, Miljø- og Klimaudvalget, at der skal gennemføres et projekt for oprensning efter skydebaneaktiviteterne på det kommunalt ejede areal ved den nedlagte Karlebo Flugtskydebane. Nu har udvalget igen haft sagen på dagsordnen. Radio Humleborg har talt med formanden om hvad der skal ske.

Her er arrangementet til alle de bedsteforældre, der søger inspiration til gode læseoplevelser med deres børnebørn. Det sker i de hyggelige omgivelser hos Bager Antons i Nivå.

Borgerforeningen Fredensborg By inviterer til borgermøde tirsdag den 11. december kl. 19 i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio på Jernbanegade i Fredensborg.

Mandag den 19. november kl. 16-17 kan alle gymnastik- og danseinteresserede få en prøvesmag på, hvordan det er at gå til rytmisk gymnastik og prøve nogle gymnastikøvelser af under kyndig vejledning. Det foregår på Fredensborg Bibliotek i mødelokale B.

Arbejdet med selvhjælpsgrupper starter igen i Fredensborg Kommune som en arbejdsgren indenfor Frivilligcenteret. Det er Karina Bach Mikkelsen som har sagt ja til frivilligt at lede arbejdet. Karina kommer med et stort engagement og viden om området. Blandt andet var hun en del af teamet, da Selvhjælp sidste gang fandtes i Frivilligcenteret for tre år siden.

Hvis du er vild med de store klassikere eller bare gerne vil blive klogere på litteraturhistorien, så kom til klassikercafé den 14. november på Fredensborg Bibliotek. 

Hvert år, den første søndag i december måned, afholdes der Julemærkemarch rundt omkring i hele landet. Overskud fra marchen går til julemærkehjemmene. I år er der julemærkemarch med start ved Fredensborg Skole Benediktevej. Det er søndag den 2. december 2018 klokken 09.00.

Der arbejdes på højtryk og alle dage på at få gadelys i Kokkedal og Nivå igen. Kommunens leverandør Verdo er lige nu i gang med det store fejlfindingsarbejde, hvor masterne åbnes og ledningerne måles og kontrolleres. 

I forbindelse med UNICEF's Internationale Børnedag inviterer Ungebestyrelsen i Kokkedal og Café Kokkedal til et velgørenhedsarrangement i Egedal - Byens Hus. Kom og prøv dåsekast, få flot ansigtsmaling, vind fede præmier i loppeboden og spis lækker mad fra Café Kokkedal.

Foreningen FredensborgSmukkest etablerer en ca. 110 m2 GRATIS kunstis skøjtebane på Store Torv i Fredensborg, fra 1. december og omkring den store skøjtebane skabes Fredensborg Julemarked, hvor mange juleboder vil skabe den helt rette jule stemning.

Den 13. november på Humlebæk Bibliotek kan lokalinteresserede blive klogere på det nye Trap Danmark-værk i almindelighed og bindet om Fredensborg Kommune i særdeleshed.