I sommerferien behøver man ikke at kede sig.

Kommunens foreninger arrangerer masse af sjove og spændende aktiviteter for skolebørnene.

Filmklubben Humlebien arrangerer også som tidligere år flere aktiviteter.

Allerede i sommerferiens første weekend er der mulighed for at bygge med på en rumstation.

I samarbejde med Humlebæk Bibliotek, der har rumtema i hele sommerferien, kan man sammen med forældre eller på egen hånd deltage i en workshop på plænen foran Humlebæk Bibliotek.

Man kan deltage en enkelt dag eller flere dage, hvis man har lyst. Kan man lide at lave film, så kan man deltage i workshoppen Lav en rumfilm på Humlebæk Bibliotek mandag den 30. juni kl. 10-12, tirsdag og den 1.juli og onsdag den 2.juli kl.10-15. her laver vi film efter fri fantasi eller vi filmer rumstationen på mobiltelefon, iPad eller med kamera. Det koster 10 kr. at deltage.


Der er Stunt og Stagefight for de 7-10 årige med Klaus Hjuler i Nivå og Fredensborg. Stuntmanden underviser i grundlæggende stunttræning, stunt, slagsmål, fægtning og våbenkamp onsdag den 2. juli på Fredensborg Skole, Benediktevej 3 og onsdag den 3. juli i gymnastiksalen på Nivå Skole Syd, Niverødvej 38. Begge dage kl. 11-14. Det koster 10 kr. at deltage.

 

Der er både Sommerbio for de 8-12 årige og Natbio for de 11-15 årige i Humle Bio.
Natbio er fra mandag den 30. juni kl. 22.00 til tirsdag den 1. juli ca. kl. 8.00. I Natbio kan du se superheltefilmene Thor 2, Iron Man 3, Captain America 2 og The Avengers.


Det koster 50 kr. at deltage og det inkluderer natmad og morgenmad. Der er naturligvis unge og voksne vagter fra filmklubben til stede hele natten.


I Sommerbio mandag den 7. juli kl. 10-13.30 kan du se de to spændende danske spillefilm Ørnens øje og Klatretøsen.

Det koster 20 kr. at deltage og vi sørger for en forfriskning i pausen mellem de to film.
Der er tilmelding til alle arrangementerne på www.fredensborg.dk/upload.

Venlig hilsen
Lisa Juhler
Børnefilmklubben Humlebien