I sidste weekend (uge22) var der besøg i Fredensborg fra kommunens tyske venskabsby Bad Berleburg.

32 gæster havde fundet vej til Fredensborg, hvor gæsterne var indlogeret på Fredensborg Vandrerhjem (Danhostel) oplyser Ole Holde, der er formand for Berleburg-Klubben.

 

Besøgsgruppen var dels en delegation fra Berleburg-Klubbens søsterforening Fredensborg-Ring, og dels delegation fra fodboldklubben i Aue-Wingeshausen, der er en af en række småbyer rundt om Berleburg.

 

Som følge af fællesbesøget, var såvel Fredensborg Boldklub, som Berleburg-Klubben værter ved besøget.

 


Udover hyggeligt samvær, var gæsterne på sightseeing i kommunen og herudover var der bl.a.et på besøg på det nye Søfartsmuseum i Helsingør. Samme dag myldrede det med mennesker i Helsingør, da der blev afviklet et stort internationalt cykelløb i byen.

Efter busturen havde Berleburg-Klubben sørget for en hyggelig afslutning på ved et arrangement i foreningshuset Strandlyst i Sletten.

 

 

 

 


Der var også arrangeret “fodboldlandskamp” på Fredensborg Stadion mellem de 2 fodboldklubber.

 

 

 

Fredensborg vandt opgøret med 2-1.


Herefter fik gæster lejlighed til at besøge Fredensborg Slot og slotpark, hvor der der på slotspladsen var veteranbiludstilling.

 

Om aftenen var FBI (Team 83) værter ved en rigtig god festaften, hvor der var god mad fra Den Fredelige Kinastue i Fredensborg.