Endelig kommer vi til den fest vi alle har gået og glædet os til, i de mørke vintermåneder; Med et fantastisk engageret og entusiastisk band line-up og frivillige stående parat til at gøre jubilæumet til en mindeværdig oplevelse, vil vi med stolthed byde dig velkommen på plænen i Nivå´s helt egen kalvehave.

Lørdag d 7 Juni 2014 kl. 12.00 starter et festfyrværkeri af musik og sangglæde, som du bare må ned og opleve.

Sædvanen tro bliver der selvfølgelig disket op med mad og drikke til priser for enhver pengepung. Lige fra en velstegt pølse til frokost, Varm kaffetår med hjemmebag og is til ungerne, til skøn oksekød med tilbehør til aftensmad.

Så giv madmor en velfortjent fridag og flyt bl.a. middags måltidet nede hos fodboldklubbens frivillige, der gerne sveder over kødgryderne for at kunne servere lidt god mad for dig. Frivillige fra Nivå Musiklaug sørger for adgang til drikkevarer til store og små.


Så læg din iphone til opladning, fyld hundens mad og vandskål, sæt pc’en på autosvar og slå smæklåsen til på hoveddøren og giv dig hen til Nivå´s egen Musikfestival.


Nivå festivalens fantastiske Program:


Klokken 11.00: Loppemarkedet åbner
Klokken 12.00: Ugly Lobster Club
Klokken 13.35: Nivå Musiklaugs Kor (for tredje gang på Nivå Musikfestival)
Klokken 14.35: Åbningstale v/ Per Frost Henriksen 
Klokken 14.50 Nivå Bigband (gamle traditioner holdes med glæde i hævd).
Klokken 16.35: Genlyd + “Noget Andet “
Dobbelt koncert. Genlyd spiller melodisk garagerock med iørefaldende numre af egen skuffe. Tidligere på året, har vi haft fornøjelsen af “Noget Andet” tage “Everything glows”(DAD) og “Zombie” (Cranberries) under kærlig behandling.
Klokken 18.20: Rockapella
Klokken 19.50: Lysår (Med den tidligere “Pink Floyd Projeckt” forsanger i front.)


Historisk tilbageblik (som vi husker den):


Nivå musiklaug blev til i en villahave i Nivå.


4 vennepar sad en aften, i 1984, hjemme i Ejendomsmægler Ramhedes have og blev enige om at lave et folkemusiklaug. Og var der sagt folkemusiklaug, måtte den naturlige følge blive en fest hvor man kunne dele sin musikglæde med resten af Nivå bys borgere.


Og Nivå fik sin første Musikfestival , der blev kendt under navnet “Kalvehave Musikfestival”
Dengang blev der skålet når årets plakat, tit udført af lokal kunstner, så dagens lys. Og Ramhedes slogan blev trykt : “Vi sætter pris på Nivå” nederst med småt på bl.a. 1986 udgaven, udført af Steen Allin.
Det er blevet til mange flotte plakater siden da.


Plakaten i 2014 er tegnet af Ole Espersen, som har lagt navn og pen til alle plakater siden festivalen genopstod i 2005 plus en enkelt inden pausen på ca. 11 år, nemlig i 1985 udgaven.


Peter Wiese, formand for Musiklauget, udtaler: “Dengang det hele startede, lånte vi civilforsvarets telte, og scenen lånte vi af Tuborg, (og efter pausen bl.a. ladvogn fra Lianes onkel, Red) Gratis!! Det finder man ikke nogen steder mere. Og nå jo.. Så varede festivalen også helt til kl. 24..."


I 2008 omdøbte man festivalen til det navn vi alle kender i dag, nemlig:
Nivå Festival.

Musiklauget ønsker jer alle en dejlig festival og vi glæder os til at se jer alle i Kalvehaven.