.Medborgerhusforeningen Egedal inviterer til en eftermiddag
med viser af bl.a. Benny Andersen og Halfdan Rasmussen…


At opleve mine egne såvel som Halfdans sange i en opdateret, forynget fremførelse af Halfdanskerne var en formidabel oplevelse, så jeg må på det bestemteste anbefale alle interesserede at engagere Halfdanskernehar Benny Andersen bl.a. udtalt.
Og nu er muligheden der – igen!


Man kan glæde sig til gensyn med Halfdanskerne – kontrabassisten Rasmus Vennevold og sangerne Lars Grand og Mads Westfall på harmonika og guitar – når Medborgerhusforeningen inviterer til live-koncert søndag den 4. maj kl. 14 på Egedal, Egedalsvej 2 i Kokkedal.


De tre er professionelle musikere, som i 2008 fandt sammen i en fælles passion for Halfdanske og Benny´ske viser med de stærke tekster, glade historier og lydsmukke harmonier.


Man kan høre det i deres personlige versioner af klassikere som bl.a. ”Svantes lykkelige dag”, ”Noget om helte”, ”Rosalina”, ”Barndommens land”, ”Noget om lykke” og ”Go´ nu nat”.


Også viser af Frank Jæger, Sigfred Pedersen og Piet Hein står på programmet.
Halfdanskerne udgav deres første cd i sommeren 2010 – deres tredje er lige på trapperne – den udkommer den 19. maj med flere viser af de musikalske digtere – Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og Frank Jæger.


Musikalsk show, hvor alle er velkomne – også til at nynne med.
Entréen er fri, og der er mulighed for at købe øl, vin og vand.


Man kan læse mere på Medborgerhusforeningens hjemmeside: www.egedal.net og på www.halfdanskerne.dk.