Vær med, når Katrine Marie Guldager fortæller om Køge-krøniken og sit øvrige forfatterskab mandag d. 28. april på Humlebæk Bibliotek 

 

Hun bliver rost til skyerne, når hun udgiver et nyt værk.

Og hun bevæger sig frit fra noveller, digte og hørespil til familiekrøniker og børnebøger.

Katrine Marie Guldager er et af den danske litteraturscenes helt store navne, men det er først med sin Køge-krønike, at hun for alvor er slået an i den brede befolkning.

Det er hun så til gengæld nu med syvtommersøm med romanerne ”Ulven”, ”Lille hjerte” og ”Den ny tid” om kønsroller og familieforhold i 1950’ernes Køge, hvor lys, mørke, engle og ulve rumsterer.

Guldagers plots er fulde af overraskelser og uforudsigelige krumspring, men hendes største talent er at beskrive hovedpersonernes indre følelsesliv, så man som læser forstår menneskets ensomhed og livtag med dagligdagens store og små problemer.

”Katrine Marie Guldager har en anderledes måde at skrive på, hvor magiske elementer pludselig springer frem i det hverdagslige. Hele hendes måde at drive symbolik på, finder jeg meget fascinerende”, udtaler bibliotekar Lisa Juhler.

Til foredraget vil Katrine Marie Guldager fortælle, hvordan hendes skriveproces forløber, hvordan ideen til Køge-krøniken er opstået og hvilke tanker, der ligger bag serien.

Foredraget starter klokken 19.30 og koster 50 kr. Billetter kan købes på et af bibliotekerne i kommunen eller på www.fredensborgbibliotekerne.dk/detsker.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Foreningen Norden.

Yderligere information:

Lisa Juhler, tlf. 7256 2465, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.