Søndag den 11. maj finder Kulturelt Samråds store og årlige multikulturelle fest sted i Ungecenter i Nivå. Sammen og Forskellig hedder begivenheden, der er en af de mest farverige i årets løb – fordi mennesker med alle hudfarver og af alle religioner er med og hygger sig sammen.

For Fredensborgs skolebørn begynder Sammen og Forskellig allerede i dag… hvis de altså vil deltage i kon­kurrencen om to præmier på henholdsvis 3 og 2.000 kr. til en fest for deres klasse – og fire ugentlige ”spurtpræmier” bestående af to biografbilletter med det hele.


Udfordringen er ganske enkel: Tegn begrebet ”sammen og forskellig”. Hvordan kan de se ud, når man er forskellige og dog sammen?


De gælder om at sende sine tegninger ind så hurtigt som muligt, hvor hver uge fra nu og frem til 11. maj vil vi udpege ”ugens vindertegning”. Den præmieres med ”to biografbilletter med det hele” af Kulturelt Samråd og Sammen og Forskellig.


Alle indsendte tegninger, også dem der deltager i racet om de ugentlige ”spurtpræmier”, deltager selv­følgelige i den store udstilling på Sammen og Forskellig i Nivå den 11. maj, hvor en publikums­afstemning udpeger 1. og 2. præmiefinderne.


Tegningerne skal enten som originaler eller som indscannede elektroniske kopier sendes til: Jørgen Mouritzen, Karinebækvej 5, 3100 Hornbæk, e-mail mou@mou-pr-dk så hurtigt som muligt.